Blogger
Image default
Electronica en Computers

Aan de slag als technisch beheerder

Als Technisch Beheerder ben je verantwoordelijk voor het goede verloop van de werkzaamheden op de locaties van onze klanten. Je geeft klanten gevraagd en ongevraagd advies over verbeteringen om ze tevreden te houden – maar als dat met je collega’s wordt afgestemd, kunnen de werkvoorbereiders of monteurs deze klussen misschien sneller klaren? De manier waarop we de dingen hier doen, is volledig afhankelijk van elke individuele werknemer!

Plus IT is op zoek naar een technisch manager, bekijk onze beschikbare vacatures. Alleen degenen die klaar zijn om deze uitdaging aan te gaan kunnen vandaag solliciteren, dus wacht niet met solliciteren voordat het te laat is!”

“Ik ben op zoek naar iemand met technische kennis die leiding kan geven aan mijn team. Zou jij die persoon willen zijn?” Heb jij wat er nodig is? Bij Plus IT hebben we volop vacatures in Manager Technisch Beheer. Solliciteer nu en ga aan de slag met je nieuwe reis!

Aan de slag als technisch beheerder

Plus IT is op zoek naar een technisch manager die de projectleider ondersteunt en kleinere onderhoudscontracten beheert. Je bereidt rapportages voor op basis van input van servicetechnici, meerjarenbegrotingen/failure analyses nclusief het controleren van uitgevoerde werkzaamheden en het bestellen van benodigde materialen om plannen uit te stippelen die passend zijn gezien de huidige omstandigheden of andere ontwikkelingen die van invloed zijn op de behoeften van klanten etc.. Zal ook adviseren wanneer dat nodig is over commerciële aspecten van hun bedrijf die van invloed kunnen zijn op hoe het wordt beheerd.

Of je nu een nieuweling bent of een expert, je kennis moet minstens gelijkwaardig zijn aan een technische MBO opleiding. Je kunt het ook aanvullen met professionele cursussen en relevante werkervaring. Je hebt alle vaardigheden om een geweldige manager te zijn! Je bent ervaren, deskundig en goed in het communiceren met mensen. Bovendien rijd je veilig – wat wil een mens nog meer?

Vacatures technisch beheerder

Er zijn geweldige mogelijkheden op deze afdeling, dus aarzel niet om te solliciteren! Bekijk de beschikbare vacatures voor technisch beheerder.

https://plusit.nl/category/technisch-beheerder/