Blogger
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een werkruimte die motiveert en inspireert!

Zoek naar een bijzondere evenementenlocatie? Wij bieden unieke evenementenlocatie en bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Bijzondere werkplekken in Amsterdam

Het nieuwe werken faciliteert een mobiele levensstijl. Wij verlengen de levensduur van onze producten zodat deze ideale werkplek een inspiratiebron is voor iedereen die iets wil met de circulaire economie. Van ondernemers tot overheden, investeerders, onderzoekers en adviseurs. Een flexibele werkplek bi jons is de perfecte locatie om jouw doelstellingen naar een hoger niveau te tillen. De one-of-a-kind werkplekken zijn voorzien van verschillende faciliteiten. 

Evenementen 

Onze prachtige is omgetoverd tot unieke evenementenlocatie met uitsluitend circulaire materialen in Hoofddorp. Wij zijn uniek. U hoeft niet langer te kiezen tussen inspirerend en duurzaam. Daarnaast wordt iedereen ontvangen in een van de mooiste en uniekste evenementenlocatie in Hoofddorp. Bij ons speelt circulair een belangrijke rol. Dit is terug te zien in onze ruimtes. Deze ruimtes inspireren. Wat je ook in gedachten hebt het kan allemaal. Of je nu op zoek bent naar een kleine of grote ruimte.  

Evenementenlocaties in de omgeving van Amsterdam

Peroneel heeft aan een goede kop koffie al voldoende, een werkende laptop en een snelle internetverbinding. Daar kunnen wij voor zorgen.  Het beïnvloedt het creatieve brein van de medewerkers positief. Want iemand die werkt in elke dag dezelfde werkomgeving werkt niet bevorderd. Doorbreek het en kom werken op een bijzondere werklocatie in de omgeving van Amsterdam. Onze werkplekken zorgen voor inspiratie en frisse ideeën. Dit geeft u of uw persoon net dat beetje extra inspiratie die ze nodig hebben. Naast het feit dat u werkt in een unieke omgeving. Is dit ook een plek waar ondernemers elkaar tegenkomen en ideeën kunnen uitwisselen in de omgeving van Amsterdam Het uitgangspunt  is daarom ook om bijna geen gebruik te maken van nieuwe grondstoffen. Dit is waar wij voor staan. U gaat werken in  Ã©Ã©n van de meest speciale werkplek in Nederland, hier speelt circulair een belangrijke rol speelt. Op zoek naar een of meerdere werkplekken in de omgeving van Amsterdam? Neem dan contact met ons op. Samen bekijken we de mogelijkheden.

 

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan.

http://c-beta.nl/