Blogger
Image default
Bedrijven

Een volledig georganiseerde vergaderzaal Utrecht Bij Creative Valley

Wanneer je met een groot team bent en je graag een vergaderzaal wilt huren op een goede locatie, ben je bij Creative Valley aan het juiste adres! Creative Valley is een plek waar veel flexwerkers naartoe gaan om een goede en fijne productieve dag aan te gaan. Er zijn verschillende faciliteiten die het werken een stuk aangenamer maken. Voor vergaderzaal Utrecht zijn er genoeg mogelijkheden om de vergadering enorm aangenaam te maken en een fijne ruimte te huren. Neem een kijkje op de website of lees een stukje verder! 

Verschillende keuzes

Creative Valley is goed voorbereid en heeft plek voor verschillende soorten vergaderingen. Je kan er zelfs een grote workshop of voorstelling geven. De ruimtes hebben ieder hun eigen unieke naam met het aantal personen die in de ruimte passen en natuurlijk ieder hun eigen faciliteiten. Vergaderzalen die een max aantal personen hebben boven de 25 hebben extra faciliteiten. Dit zijn de ruimtes die er beschikbaar zijn:

  • The Classic 8 personen max. 28 vierkante meter

  • The Study 6 personen max. 18,5 vierkante meter

  • The Workshop 28 personen max. 55 vierkante meter

  • The Salon 8 personen max. 35 vierkante meter

  • The Auditorium 50 personen max. 65 vierkante meter

  • The Glass House 10 personen max. 23,5 vierkante meter

Inclusief alle faciliteiten

Iedere vergaderzaal beschikt over verschillende faciliteiten waar iedereen gebruik van mag maken. Je kan er bijvoorbeeld allemaal een heerlijke lunch krijgen die vers bereid is door de chef iedere dag. Je kan er een georganiseerd diner krijgen of een borrel. Er zijn verschillende crunch cells beschikbaar om je eventjes terug te trekken of om gewoon even alleen te zijn. Tijdens het vergaderen kun je onbeperkt koffie, thee en water krijgen en je kan er ook nog een heerlijk koekje of fruit bij krijgen. Een vergaderzaal kun je huren voor 65 euro per persoon per dag.