Blogger
Image default
Aanbiedingen

Hoe goed beveiligd zijn parkeerplaatsen?

We reizen met zijn allen wat af. Veel Nederlanders pakken dan ook maar al wat graag het vliegtuig om op hun bestemming te komen. Schiphol is voor veel reizigers de luchthaven vanwaar ze vertrekken. Je kunt met het openbaar vervoer richting Schiphol of je laten brengen. Veel reizigers komen echter met eigen auto naar Schiphol. Er zijn veel mogelijkheden om te parkeren. Zowel als Schiphol zelf als in een van de parkings in de directe omgeving. Maar hoe is het eigenlijk met de beveiliging van deze parkeerplaatsen gesteld? Dat zullen we je in dit artikel vertellen.

Veilig parkeren rondom luchthaven Schiphol

Ga je op reis vanaf de luchthaven Schiphol en wil je veilig parkeren? Omgeving Schiphol telt ruim dertig parkeerterreinen waar je tegen een gunstig tarief je auto voor langere tijd kunt parkeren. Reserveren kan eenvoudig via Airportdeal. De vergelijkingssite voor parkeergelegenheden bij de belangrijke luchthavens in Nederland, België en Duitsland. Binnen enkele minuten heb je op basis van jouw criteria de verschillende aanbieders kunnen vergelijken en een reservering hebben gemaakt.  

Alle parkeerterreinen die via Airportdeal worden aangeboden, zijn beveiligd. Alle terreinen zijn beveiligd met cameratoezicht of er is 24 uur per dag en 7 dagen in de week een beveiligingsmedewerker aanwezig. Uiteraard komt de combinatie van deze twee mogelijkheden ook regelmatig voor. Alle terreinen zijn compleet omheind met een degelijk hekwerk en worden ook afgesloten. Onbevoegden hebben dus geen toegang tot het parkeerterrein. Je kunt je auto dus met een gerust hart laten staan.

Wordt er in mijn auto gereden tijdens mijn vakantie?

Je hoort nogal eens verhalen over dat aanbieders in de auto van de klant gereden zou hebben. Airportdeal werkt alleen met betrouwbare en gerenommeerde bedrijven. Er zijn bij de aanbieders die via Airportdeal werken twee vormen van parkeren.

De eerste is Valet Parking. Dit houdt in dat je zelf met de auto naar de vertrekhal van de luchthaven rijdt. Hier word je opgewacht door de medewerker van de parkeerdienst. Deze zal je helpen met de bagage uitladen. Je auto wordt kort geïnspecteerd en de kilometerstanden worden genoteerd. Hierna zal de medewerker de auto voor jou parkeren en kun jij met een gerust hart op reis. Bij terugkomst staat je auto weer klaar bij de aankomsthal. Bij jouw aankomst vindt er weer een inspectie van de auto en kilometerstand plaats.

De andere mogelijkheid is shuttle parking. Deze service is de meest goedkope mogelijkheid. Je rijdt met je auto naar het parkeerterrein van de aanbieder. Deze brengt je naar de vertrekhal met een shuttlebus. Bij terugkomst kan je bellen met de aanbieder en word je opgehaald en terug naar het parkeerterrein gebracht. Bij de meeste aanbieders neem je gewoon je autosleutels mee op reis.

Verzekering

Als je bij een aanbieder van Airportdeal parkeert, is hij altijd verzekerd in de tijd dat de auto bij de aanbieder staat geparkeerd. Mocht desondanks toch iets gebeuren, een ongeluk zit in een klein hoekje, meldt dit dan direct ter plaatse. Zorg dat je foto’s maakt van de schade. Deze kan vervolgens met de verzekering van de aanbieder worden afgewikkeld.