Blogger
Image default
Woning en Tuin

Bespaar tot 40% energie met drogerballen

Energie besparen op een wel heel goedkope manier. Tegenwoordig is het prettig om energie en tijd te besparen. En dan kan ook op vrij eenvoudige manieren.
Met bijvoorbeeld drogerballen bespaar je namelijk tot 40% energie met je wasdroger.

Drogerballen

Duurzame drogerballen

De duurzame drogerballen zijn gemaakt van 100% natuurlijke schapenwol. Het schapenwol heeft als vermoeden dat het super goed vocht absorbeert. Doordat de bollen het vocht in de wasdroger absorberen en de ballen zorgen voor een beter resultaat van het wasgoed is de droger maar waarschijnlijk 40% eerder klaar met het droogprogramma. Daarnaast is het wasgoed ook nog eens veel zachter, omdat het veel beter in de droger ging.

Eenvoudig toch!

Eigenschappen drogerballen

De schapenwollen wasdrogerballen hebben dus al een heel belangrijke vochtigheid dat ze super vocht absorberen. Daarnaast gaan ze ook nog eens 1000 keer mee. Dit wil zeggen dat je bij dagelijks gebruik van de wasdroger maar liefst 3 jaar met de ballen door kunt. Ook zijn ze 100% natuurlijk en plasticvrij wat ook nog eens mee draagt ​​aan een goed milieu.

Drogerballen gebruiken

Het gebruik van de drogerballen is heerlijk gemakkelijk. Je gebruikte de wasdroger gewoon zoals je gewend bent alleen stop je nu de drogerballen erbij. Makkelijker kan bijna niet! 

Lekker geurend wasgoed 

Heeft jouw wasgoed uit de droger soms niet meer een hele fijne geur? Dan los je dit met de drogerballen ook heel gemakkelijk op. Doe een paar druppeltjes wasparfum op de drogerballen en doe ze daarna in de droger. Hierdoor zal je wasgoed ook nog eens wekenlang heerlijke geuren hebben.

 

https://www.wasparfumonline.nl