Blogger
Image default
Relatie

Vrouwen Versieren Met Behulp Van Een Paar Simpele Stappen!

Vrouwen versieren is iets dat veel mannen willen maar niet goed weten hoe ze dit het beste kunnen doen. En al helemaal wanneer het gaat om vrouwen versieren! Een paar simpele stappen kunnen hier snel verandering in brengen…

 

Vrouwen versieren wordt vaak verkeerd geïnterpreteerd

Vaak denken mannen dat ze bezig zijn met vrouwen versieren wanneer ze de vrouwen veel complimenten geven over haar uiterlijk en van alles voor haar doen om haar te plezieren. Deze mannen doen echt alles wat zij wil en schuiven hun eigen mening opzij voor de hare. Dit doen ze uit angst, ze zijn bang dat de vrouw in kwestie hem niet meer aardig vind als hij dat soort dingen niet doen.

Veel vrouwen maken hier eigenlijk een beetje misbruik van. En eigenlijk ben je haar niet eens aan het versieren. Je bent eigenlijk haar schoothondje aan het worden met al dat geslijm. Deze methode werkt dan ook absoluut niet!

 

Vrouwen versieren is je “aangeleerd”

Wanneer je bovenstaande techniek toepast om vrouwen te versieren, ben je echt verkeerd bezig. Waarschijnlijk kun je er zelf niets aan doen dat je het zo doet, je hebt dit nou eenmaal meegekregen uit je jeugd. In je jeugd zijn er waarschijnlijk bepaalde dingen tegen je gezegd door je moeder of je juf die nu nog steeds van kracht zijn. Op jonge leeftijd wordt ons al verteld dat we altijd lief en aardig moeten zijn. Iedereen heeft zichzelf wel een beetje aangeleerd te slijmen om dingen voor elkaar te krijgen of om aardig gevonden te worden.

In je jeugd heeft dit waarschijnlijk positieve dingen met zich meegebracht. Je hebt er succes mee behaald en wij mensen zitten nou eenmaal zo in elkaar dat we succesvolle dingen blijven doen. Automatisch ga je nu dus bij vrouwen slijmen om “iets” voor elkaar te krijgen (AKA Haar te versieren). Maar tot grote verbazing werkt je succesvolle formule die in je jeugd zulke goede resultaten opleverde niet meer. Door te slijmen kan je geen vrouwen versieren, dit werkt gewoon niet meer.

 

Vrouwen versieren op de juiste manier

Als je vrouwen wilt versieren op de juiste manier is er één ding dat heel belangrijk is! Je moet voor aantrekkingskracht zorgen. Het is heel belangrijk dat vrouwen zich aangetrokken voelen tot jou!

Veel mannen denken dat ze knap moeten zijn om vrouwen te kunnen versieren, maar niets is minder waar. Om aantrekkelijk gevonden te worden hoef je echt niet knap te zijn, rijk te zijn of een bepaalde leeftijd te hebben. De factoren die meespelen bij een vrouw ten aanzien van de aantrekkelijkheid van een man zijn:

  • Persoonlijkheid
  • Uitstraling
  • Presentatie

Dat zijn de drie belangrijkste punten waar de vrouw op let bij een man. Een man die aantrekkelijk gevonden wordt door vrouwen verzorgd zichzelf goed, heeft zelftrouwen, is rustig en in balans. Een aantrekkelijke man is “in controle” (hij heeft de controle over zijn eigen leven). Bovendien heeft een aantrekkelijke man absoluut geen vrouw nodig om succesvol, gelukkig of blij te zijn. Als je het voor elkaar krijgt om dit voor jezelf te bereiken, ga je ook anders in het leven staan. Je uitstraling en presentatie wordt anders (in positieve zin).

 

Vrouwen instinct

Wij mensen hebben nog steeds instinct ook al lijkt dat soms niet zo. Als je kijkt naar dieren kun je veel vergelijkingen maken. De vrouwtjes zoeken altijd de alfa mannetjes op. Een alfa mannetje biedt veiligheid, bescherming en liefde. Een alfa mannetje zit goed in zijn vel, heeft zelfvertrouwen en heeft alles goed geregeld. Dit alles zorgt ervoor dat vrouwen zich tot het alfa mannetje aangetrokken voelen. Voor mensen zit hier weinig verschil in! Vrouwen voelen zich aangetrokken tot mannen waar ze zich prettig voelen. Ze moeten een veilig, beschermd en geliefd gevoel krijgen bij een man. Dat krijg je dus alleen voor elkaar als jij je prettig voelt, zelfvertrouwen hebt en alles goed geregeld hebt. Nog iets belangrijks! Een alfa mannetje is onafhankelijk! Zorg er dus voor dat je niet afhankelijk bent van wie dan ook. Je moet jezelf goed kunnen redden, ondanks tegenslagen… Jij moet het alfa mannetje worden!

 

Tips om als een alfa mannetje over te komen

  • Blijf altijd in je eigen kunnen geloven
  • Blijf altijd passie hebben voor de dingen die je leuk vind
  • Blijf altijd hard werken
  • Spreek altijd luid en duidelijk

 

Persoonlijkheid is belangrijk bij vrouwen versieren

Aan mooie praatjes en knapheid heb je niets als het gaat om vrouwen versieren. Het meest belangrijke is je persoonlijkheid! Om vrouwen te versieren heb je het juiste karakter nodig, de juiste uitstraling en de juiste presentatie. Het maakt een vrouw niet uit of je knap of rijk bent, het gaat om je persoonlijkheid, dat maakt je aantrekkelijk voor een vrouw! Alles wat je zegt en doet is zeer belangrijk wanneer je vrouwen wilt versieren. Dus ben jij van plan om vrouwen te versieren? Zorg dan eerst dat jij je leven op de rit hebt. Zorg dat je alles op orde hebt en zelf gelukkig bent.

https://ladykiller.nl/mooie-vrouwen-versieren/