Blogger
Image default
Relatie

Eindelijk betaalbare relatietherapie in Nederland en België

Het ontstaan van online relatietherapie

De Covidperiode heeft veel duidelijk gemaakt en de behoefte aan online relatietherapie is er een van. Samen met je partner in lockdown en 24 uur per dag met elkaar in één omgeving. De zaken in de relatie die je irriteren worden alleen maar groter, omdat er vaak niet over wordt gesproken. Communicatie is een van de belangrijkste succesfactoren voor liefdevolle intieme relatie. Doordat het niet mogelijk was om een couples therhapist te spreken gingen koppels steeds meer op zoek naar online mogelijkheden.Dit verklaart het succes van de op EFT-gebaseerde relatietherapie die je volledig kunt doorlopen in 13 stappen, zonder dat er een relatietherapeut betrokken hoeft te zijn bij de voortgang.

Groei

Dat relatietherapie niet duur hoeft te zijn bewijst Jouw Liefde, de organisatie die de therapie heeft ontwikkeld. De methodiek gaat uit van EFT-, antroposofische en bewustzijnsinzichten. Het doel is om patronen te herkennen, erkennen en deze vervolgens doorbreken. Alle elementen bij elkaar zorgen ervoor dat je als mens gelukkiger in het leven staat, want geluk heb je zelf in de hand. Nadat de methodiek was uitgetest in Nederland is de online relatietherapie uitgerold in België, de USA, Canada en Australië. Het is met de methodiek mogelijk om de therapie te volgen, zonder dat je partner hier aan dient te werken. In eerste intstantie ga je werken aan je zelf om zo te kunnen bouwen aan je relatie. Aan het einde van de 13 stappen ga je in gesprek met je partner op volwassen wijzen. Je legt alles op tafel wat je dwars zit om een uiteindelijk de confronterende vraag te stellen: “Is er nog gevoel?”, dat is geldt ook voor mensen die zochten op Relatietherapie Rotterdam.

Resultaat

De uitkomst is op voorhand niet bepalen, waarbij er 5 mogelijkheden zijn. Ja, houdt in dat de partners samen de verbeterpunten gaan aanpakken. Een van de partners twijfelt of beiden twijfelen, dan is een relatie time-out een mooie manier om te gaan voelen of er nog gevoel is. En als er bij een van de partners of beiden geen gevoel is, dan kun je op een respectvolle wijze uit elkaar gaan. Dit zegt niet dat de therapie heeft gefaald. Je leert veel over je zelf om in een nieuwe relatie niet wederom dezelfde fouten te maken.

In Amsterdam zoekt men veel op relatietherapie Amsterdam en zo zoeken de Alkmaarders op relatietherapie Alkmaar om uit te komen bij Jouw Liefde.

In andere landen wordt ook gezocht op relatietherapie, maar op compleet andere zoekwoorden dan je zou verwachten. In de UK wordt vooral gezocht op Online marriage counseling, in Canada op Online couples therapy en in Australië zoekt men vooral op online couples counseling.

https://www.jouwliefde.nl