Blogger
Image default
Relatie

Relatietherapie online is de nieuwe trend

Relatietherapie online is de nieuwe trend

Ben je een relatietherapeut en je kunt geen online consultatie aanbieden, dan doe je niet mee. Sterker nog de online relatietherapie van Jouw Liefde, daar heb je strikt genomen helemaal geen fysieke therapeut meer bij nodig. Wat alleen mogelijk is als je beiden aan jezelf wilt werken binnen je relatie.

Voordeel

Je hoeft geen afspraak meer in te plannen waar beide partners bij aanwezig zijn. Je hoeft geen vrijaf meer te nemen van je werk. Je hoeft in het geval van kleinere kinderen geen oppas meer te regelen. Door de online relatietherapie te volgen werk je aan jezelf en bouw jij aan jullie relatie.

Succes

Het succes van de methodiek die Jouw Liefde uitrolt over de wereld is gebaseerd op EFT. Deze afkorting staat voor Emotionally Focused Therapy. Jouw Liefde heeft dit verrijkt met bewustzijn inzichten, waardoor een zeer complete relatietherapie ontstaat als je het vergelijkt met een reguliere ICBT therapeut.

Ontstaan

De behoefte aan online therapie werd versterkt door sterk toegenomen vraag tijdens corona en het niet beschikbaar zijn van therapeuten. Daardoor gingen EFT therapeuten nadenken over de mogelijkheden die zij kunnen bieden via Jouw Liefde. Het punt is dat deelnemers aan de fysieke therapie telkens met oefeningen en opdrachten naar huis werden gestuurd om uiteindelijk na een half jaar tot een conclusie te komen.

13 Stappen

De online therapie van Jouw Liefde brengt je in 13 stappen naar hetzelfde punt waarmee je minimaal 3 maanden aan tijd kunt besparen. Naast de besparing in tijd is het ook een besparing in geld. Vergeleken met een gemiddelde EFT therapeut kun een grove 2000€ besparen. Dit staat nog los van de tijd die je betaalt aan de oppas, verplaatsingskosten en het eventueel opnemen van vrije dagen. Kortom, de online relatietherapie van Jouw Liefde is niet meer weg te denken. En als je toch vragen hebt, dan mag je deze stellen aan een team van deskundigen.

Meer informatie: relatietherapie online 

 

De promotie van de websites is verzorgd door de linkbuilden uitbesteden service van SCORE

 

https://www.aboutyourlove.nl