Blogger
Image default
Woning en Tuin

Het gebruik van self storage

Self storage is het huren van een opslagruimte die je zelf gaat gebruiken om producten of goederen in op te slaan. Het is een prettige manier om je spullen veilig op te slaan. Ga jij je woning verbouwen dan is dit de ideale oplossing om jouw interieur tijdelijk op te slaan, zodat ze tijdens de werkzaamheden niet in de weg staan. Maar ook voor tuinmeubels, autobanden waar je zelf geen plaats voor hebt is self storage een aanrader voor particulieren. Echter ook bedrijven kunnen bij 1box.nl terecht om hun goederen op te slaan als ze te weinig magazijnruimte hebben of om hun archief hier te bewaren.

De voordelen van self storage

Het grootste voordeel van het huren van opslagruimte is uiteraard dat jouw spullen op een veilige plek worden bewaard. Er zijn er echter nog meer: 

–          jij kiest de afmeting van de ruimte die je wilt huren

–          jij bepaalt zelf wat je in die ruimte opslaat

–          jij kunt elke dag van het jaar de opslagruimte betreden

–          het is een veilige plek

–          je kunt de opslagruimte tijdelijk huren of voor een lange periode

1box.nl verhuurt opslagruimtes in verschillende plaatsen, zij heeft veel vestigingen. Op de website kun je een kijkje nemen welke opslagruimtes beschikbaar zijn. Door op de site jouw woonplaats of postcode in te toetsen kun je een zoekopdracht geven voor een geschikte locatie bij jou in de regio.