Blogger
Image default
Aanbiedingen

Verschillende soorten glas voor je huis

Of het nu gaat om een glas-in-loodraam, een isolatieruit of zelfs een decoratieve spiegel, glas is een belangrijk onderdeel van elke eengezinswoning. Hier vind je de verschillende soorten glas die je in je huis kunt gebruiken.

 

Glas in lood ramen

Glas-in-loodramen geven een prachtige uitstraling aan elke kamer en kunnen in allerlei vormen en maten worden ontworpen. Glas in lood kan worden gebruikt in zijn traditionele vorm of in moderne ontwerpen met hedendaagse elementen zoals abstracte kunstwerken. Behalve voor visuele aantrekkingskracht kunnen glas-in-loodramen ook helpen om lawaai, warmte en koude lucht buiten te houden. Het beste is dat ze relatief gemakkelijk te installeren en te onderhouden zijn.

 

Geïsoleerde glazen ramen

Vensters met isolatieglas (IGU’s) bestaan uit twee glasplaten met daartussen een luchtruimte die voor thermische isolatie zorgt. IGU’s zijn energiezuiniger dan ramen met enkel glas, omdat ze de warmte in de wintermaanden binnen en in de zomermaanden buiten houden. Ze verminderen ook het geluid van buiten en helpen je huis koeler te houden bij warm weer door UV-stralen tegen te houden.

 

Decoratieve spiegels

Decoratieve spiegels zijn een unieke manier om een kamer meer dimensie te geven zonder veel ruimte in te nemen. Spiegels zijn er in alle vormen en maten, zodat je er een kunt vinden die bij je bestaande inrichting past. Decoratieve spiegels kunnen ook worden gebruikt als accent of als centraal punt in een kamer. Je kunt zelfs meerdere spiegels bij elkaar hangen voor een dramatisch effect of ze achter meubels plaatsen voor extra diepte en belangstelling. Bovendien zijn decoratieve spiegels vrij gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden!

 

Ontdek wat het beste past bij jouw woning!

Welk type glas je ook kiest voor je eengezinswoning, het zal het er zeker completer doen uitzien en tegelijkertijd waarde toevoegen! Of je nu kiest voor glas-in-loodramen, geïsoleerde ramen of figuurglas ,je zult er geen spijt van krijgen dat je deze investering in je huis hebt gedaan! Met het juiste onderhoud en verzorging zou elk type glas vele jaren mee moeten gaan, terwijl het de esthetische waarde van je huis verhoogt!

 

https://www.glasgigant.nl/