Blogger
Image default
Woning en Tuin

betrouwbaar Ajax alarmsystemen

Ajax alarmsystemen staan behalve om de kwaliteit bekend om de functionaliteit en de gebruiksvriendelijkheid.Het draadloze alarmsysteem is eenvoudig te installeren en heeft een hoge gebruiksvriendelijkheid. Een alarmsysteem wat NCP gekeurd is en daardoor tot en met klasse 2 gecertificeerd kan worden. Ook het Ajax alarmsysteem werkt met een APP wat je kan installeren op je smartphone of tablet.

Komt je er niet uit en heb je het aangeschaft bij een erkende installateur, Dan kan je bij bijvoorbeeld draadloos-alarmsysteem.com gebruik maken van de support. Je kan ze eenvoudig als installateur toevoegen en ze kunnen helpen met de instellingenm.

Levensduur Ajax.system

De batterijen van de componenten van het Ajax alarmsysteem gaan zeer lang mee. En zijn melders van Ajax die wel 7 jaar meegaan. Dat ligt natuurlijk wel aan de instellingen van het draadloze alarmsysteem. Hoe vaker je de melders met de hub laat communiceren hoe sneller de batterijen leeg zijn.

Maar ook de batterijen zijn eenvuodig te verwisselen. Meestal wordt er gebruik gemaakt van AA, CR123 of CR2032 batterijen. Je kan die eenvoudig vervangen en het systeem zal weer jaren meegaan.

Grote bereik

Het systeem heeft een zeer groot beriek van wel 1500 meter. Dit is per situatie afhankelijk en zal het beriek beperken omdat de hub meestal in de meterkast geplaatst wordt en de componenten tegen de muren of kozijnen. Ook heeft Ajax diverse buitenmelders en daarom ook zeer geschikt om het terrein buiten goed te bevieligen. Let er wel op dat ook bijvoorbeeld een pakket bezorger wel bij de deur aan moet kunnen bellen voordat het alarm afgaat.

Gebruiksvriendelijk

Hoewel dus buitengewoon betrouwbaar en uitgebreid is.Zelfs het installeren zou geen probleem moeten zijn. Mocht het toch niet lukken, dan kunnen wij als erkende installateur meekijken naar de instellingen en zo ondersteuning bieden. De moderne alarmsystemen werken overigens standaard met een LAN en GSM-kiezer.

Uitermate betrouwbaar

In z’n algemeenheid zijn draadloze alarmsystemen zijn toch al aan een imposante opmars bezig. Ze hebben de uitstraling van Apple, zijn uitermate betrouwbaar, eenvoudig te installeren en zeer gebruiksvriendelijk. Dat ervaren ook mensen met minder goede bedoelingen, en dat is nou precies de bedoeling van de diverse maatwerk systemen die geleverd kunnen worden.
.

https://draadloos-alarmsysteem.com/