Blogger
Image default
Aanbiedingen

Sun is shining; de grote lente-schoonmaak

Hoewel we tot nu toe een vrij natte lente hebben, mogen we in onze handjes gaan knijpen; de zon komt er echt aan en het was het wachten natuurlijk meer dan waard. En waar de zon in de lente steeds vaker doorkomt, is het voor vele Nederlanders ook tijd voor grootse veranderingen. Een lenteschoonmaak om alle prulletjes en zooitjes van het afgelopen jaar weg te doen, de tuin eens flink van een verandering voorzien, of zelfs een kleine (of grote?) verbouwing. 

 

Zo wordt er rondom de lente bijvoorbeeld vaak gekozen voor het aanschaffen van een overkapping in de tuin; we leggen je graag uit waarom ook jij zou moeten kiezen voor een terrasoverkapping. Doe inspiratie op en geniet van je zomer!  

 

Je buitenseizoen verlengen

Door het aanschaffen van een terrasoverkapping, en vooral een met een glazen schuifwand, kan je jouw lente- en zomerseizoen een stukje verlengen. Stel je voor, er is een heerlijke nazomerdag, maar het is net te koud om buiten te zitten? Jij hoeft je schuifwand maar open te doen, kan alsnog genieten van de nazomerdag maar zit wel overdekt! Sommige tuinoverkappingen kunnen zelfs volledig worden voorzien van schuifwanden, waardoor je volledig ‘’buiten’’ kan zitten, op de overdekking na. Klinkt als muziek in de oren, toch? 

 

Investeren kan je leren! 

Een overkapping in je tuin is een investering voor je woning. Voelt misschien als een rib uit je lijf, maar uiteindelijk zal het zich niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk terugbetalen. Je verhoogt namelijk de waarde van je huis. Je zal zien dat wanneer je een tuinoverkapping laat plaatsen, de waarde van je huis een behoorlijk stukje stijgt. Daarnaast kan het zelfs helpen bij een snellere verkoop van je huis! 

 

Regen, wind, sneeuw? 

Wanneer je een heater in je tuinoverkapping plaatst, kan je in principe het hele jaar blijven genieten van jouw terras. Kan je dus een écht natuur- of buitenmens worden. Een terrasoverkapping biedt bescherming tegen alle elementen; zo zit je in een heftige regenbui alsnog jouw kopje thee te nuttigen en voelt het alsof je een beetje buiten bent, of kan je de prachtige sneeuw vanuit jouw terrasoverkapping bewonderen!