Blogger
Image default
Vakantie

Boerencamping

Kamperen bij de boer is al decennialang een populaire keuze voor wie lekker buiten wil zijn, dol is op dieren en niet al teveel geld wil uitgeven. Hoewel de faciliteiten van de gemiddelde boerencamping inmiddels niet onderdoen voor een eenvoudige “traditionele” camping, blijft de boerencamping verrassend betaalbaar. Geen wonder dat de boerencamping zich kan verheugen op toenemende populariteit.

Weg van de drukte

Op de boerencamping gaat het leven net even wat langzamer dan in de stad. Je merkt het al zodra je aankomt. De sfeer is gewoon meer ontspannen. Wie een druk leven heeft (en wie heeft dat niet) kan op de boerencamping eens lekker tot rust komen. Terwijl de kinderen lekker spelen op het erf, hun weg zoeken door het maisdoolhof of helpen met het verzorgen van de dieren, kunnen jullie lekker voor de tent lezen of luieren.

Ontdek Overijssel vanaf de boerencamping

In Overijssel is het goed toeven op de boerencamping. Je hebt alle noodzakelijke voorzieningen, denk aan (schone) douches en toiletten, maar in veel gevallen ook extraatjes zoals (gratis) WiFi of oplaadpunten voor de e-bike. Op www.visitoost.nl zoek je met alle gemak de boerencamping die het beste bij je wensen past.

Wil je een camping aan het water of in het bos? Landelijk gelegen of juist in de buurt van het centrum? Wil je een boerencamping die lekker afgelegen ligt, of eentje die vlakbij belangrijke bezienswaardigheden ligt? Met de handige zoekfilters selecteer je zonder gedoe alleen de boerencamping die past bij wat je zoekt. Boeken doe je vervolgens direct, zonder tussenpersonen, bij de boer.