Blogger
Image default
Aanbiedingen

Uw bedrijf promoten met bedrukte bekers

Uw bedrijf promoten met bedrukte bekers

Bent u op zoek naar een nieuwe en effectieve manier om uw bedrijf te promoten? Heeft u bedrukte bekers overwogen? Aangepaste plastic bekers, papieren bekers en piepschuim bekers zijn allemaal kosteneffectieve marketinginstrumenten die kunnen helpen uw boodschap over te brengen. In deze blogpost gaan we dieper in op de voordelen van het bedrukken van bekers en waarom ze een uitstekende keuze zijn voor elk bedrijf dat zijn aanwezigheid wil vergroten.

 

Kosteneffectieve promotie

Drukwerk zoals brochures en flyers kunnen vrij duur zijn om te produceren. Maar promotionele bekers zijn verrassend budgetvriendelijk, waardoor ze een ideale optie zijn voor bedrijven met een beperkt marketingbudget. Bovendien kunt u in bulk bestellen om nog meer te besparen. En het mooiste is dat mensen deze promotieartikelen ook echt zullen gebruiken – in tegenstelling tot brochures of flyers die vaak ongelezen worden weggegooid. Mensen nemen graag leuke souvenirs mee naar huis van evenementen en etablissementen die ze bezoeken, dus waarom niet iets nuttigs zoals een herbruikbare beker?

 

Goed zichtbaar

Promotionele bekers bieden ook een grote zichtbaarheid bij gebruik op conventies of andere grote bijeenkomsten. Veel verkopers delen frisbee uit zoals sleutelhangers of stickers, maar die zijn klein en worden gemakkelijk vergeten zodra het evenement voorbij is. Aan de andere kant valt een bedrukte beker op – het is tenslotte moeilijk iemand te missen die rondloopt met een felgekleurde beker met uw logo! En als iemand een van uw bedrukte bekers thuis of op kantoor heeft staan, zullen ze zeker aan u denken telkens als ze hem pakken!

 

Diensten voor kwaliteitsdrukwerk

Wanneer u een drukker kiest voor uw project voor een beker op maat, zorg er dan voor dat u er een kiest die gespecialiseerd is in digitale drukdiensten. Bij bekers bedrukken van Loopper worden de nieuwste digitale druktechnieken gebruikt, zodat klanten kunnen genieten van levendige kleuren en scherpe afdrukken op hun promotiemateriaal. Wij bieden ook full color afdrukken en afdrukken in steunkleuren, afhankelijk van wat het beste werkt voor uw ontwerpconcept. Van logo plaatsing tot lettertypeselectie tot achtergrondkleuren – wij kunnen u helpen uw visie tot leven te brengen!

Bedrukte bekers zijn een goedkope, maar zeer effectieve manier om uw bedrijf te promoten. Ze zorgen niet alleen voor veel zichtbaarheid, maar bieden ook blijvende waarde – u kunt er zeker van zijn dat mensen zich u zullen herinneren elke keer dat ze naar hun favoriete beker grijpen! Als u kwaliteitsdrukwerk nodig hebt tegen geweldige prijzen, wend u dan tot Loopper – wij hebben jarenlange ervaring met het maken van op maat gemaakte drukwerkproducten, precies zoals onze klanten dat willen! Bent u op zoek naar iets anders dan bedrukte bekers bekijk dan eens onze bedrukte gadgets

 

https://www.loopper.nl/