Blogger
Image default
Aanbiedingen

Het gebruik van haarolie

Haarolie wordt door steeds meer mensen gebruikt als extra aanvulling op de standaard haarverzorging zoals shampoo en conditioner. Een haarolie voedt het haar en zal ervoor zorgen dat het zijdezacht aanvoelt. De ingrediënten van de haarolie trekken diep in het haar waardoor het zal gaan glanzen. Het beschermt tegen vocht en voorkomt dat je haar gaat pluizen. Het zorgt ervoor dat je haar in een goede conditie is zodat jij stralend de dag door kan.

 

Hoe moet je haarolie gebruiken?

Haarolie is te gebruiken op zowel droog als nat haar. Het hangt af van het resultaat dat je wilt of je het op droog of nat haar gebruikt. Haarolie wordt over het algemeen vaak aangebracht na het wassen op handdoek droog haar. Verdeel een paar druppels van de olie in je handen en breng het aan. Hierbij is het belangrijk dat je het niet aanbrengt bij de haaraanzet, je haar zal dan vet worden. De meeste soorten natuurlijke haarolie hoeven niet uit het haar gewassen te worden. Het haar kan            na het aanbrengen direct gestyled worden. Als je haar een flinke oppepper kan gebruiken, kan je ervoor kiezen om bijvoorbeeld amandelolie een nacht in te laten inwerken. Dit kan je er de volgende ochtend gemakkelijk uitwassen.

 

Verschillende werkingen van haarolie

Kan jouw haar wel wat verzorging gebruiken maar weet je niet welke haarolie voor jou geschikt is? Er zijn verschillende olies met verschillende werkingen. Als je last hebt van droog haar, is het belangrijk dat je olie een hydraterende werking heeft. Pluisvrij haar kan verholpen worden door de olie in het midden en de punten van handdoek droog haar aan te brengen. Door de olie eerst tussen je handen een beetje op te warmen zal het nog beter werken. Haarolie kan tevens ook gebruikt worden als hittebeschermer. Breng voor bescherming tegen hitte of UV-straling de olie aan in handdoek droog haar. 

 

Haarolie van Kérastase

Bij Kérastase is er voor verschillende haartypes olie te vinden. Er zijn varianten voor hittebescherming, herstel, gekleurd haar maar ook voor dof en fijn haar. Je kunt met deze producten verschillende kanten op en voor elke behoefte een geschikte haarolie vinden.

 

Verzorg je haar met de perfecte haarolie voor jou en kom elke dag stralend voor de dag.

 

https://www.salontopper.nl/