Blogger
Image default
Verbouwen

verzorgd design stucwerk van uitmuntende kwaliteit

Heb je al eens gehoord van design stucwerk? Met deze vorm van stucwerk kun je een totaal nieuwe beleving aan iedere ruimte in huis geven. Je kunt een bijzondere wand uitlichten, maar een gehele ruimte is uiteraard ook geen enkel probleem. Van afbeeldingen tot aan logo’s en van teksten tot aan een grafische tekening, vrijwel alle mogelijkheden zijn er. Geef jouw wensen door aan Van de Kamp en ontvang een passend voorstel.

Verhelpen van vervelende schade aan je interieur

De stukadoor in Zwolle helpt je met vervelende schade aan je interieur. Wellicht is er onlangs schade ontstaan door een verhuizing, door een lekkage of door een erg vervelende brand. Wat je situatie ook is, de stukadoor van Van de Kamp kan ieder plafond of iedere wand bij jou in huis tot in de puntjes herstellen. En minstens zo belangrijk, je hoeft hier niet eens je huis voor uit. Je kunt rustig een kopje thee of koffie drinken of aan huis werken. Binnen no-time geniet jij weer van een perfect verzorgd interieur.

Airless spuiten tijdens het aanbrengen van de latex en saus

De stukadoor in Zwolle heeft ruimschootse ervaring in het vak en weet hierdoor als geen ander hoe een ruimte in de best mogelijke staat kan worden opgeleverd. Daarom wordt er gebruik gemaakt van airless spuiten tijdens het aanbrengen van de latex en saus. Dit betekent dat er onder een erg hoge druk de saus wordt aangebracht op het plafond of op de muur. Je hebt geen structuur die een kwast of een roller wel heeft, met als resultaat een haarfijn en superstrak resultaat.

Bekijk je opties met Van de Kamp Afwerking.