Blogger
Image default
Bedrijven

Manuka honing

Manuka Honing uit Nieuw-Zeeland grotere therapeutische eigenschappen dan andere soorten honing. Manuka Honing is vrij ongewoon. Als gevolg hiervan is het duurder dan andere honing. Als het gaat om het genezen van brandwonden, heeft Manuka Honing enkele speciale voordelen. Honing werkt niet alleen als een antibacterieel en ontstekingsremmend middel, maar ook als een fysieke barrière en vochtproducent. Dit is vooral gunstig voor de behandeling van brandwonden, omdat ze sneller herstellen als ze nat worden gehouden. Honing zorgt er ook voor dat verbanden minder snel aan de wond hechten. Hierdoor is het verwisselen van een verband minder onaangenaam en minder belastend voor weefsels die aan het vernieuwen zijn.

Manuka Honing

Manuka Honing heeft een voedingswaarde en dient als een barrière om herinfectie te stoppen. Dit voedingsvoordeel bevordert een snellere wondgenezing. Voor de meeste patiënten heeft honing ook een kalmerend effect waardoor brandwonden minder pijnlijk zijn. Dit is gedeeltelijk te wijten aan het vermogen van Manuka om ontstekingen te verminderen, wat zenuwuiteinden kan irriteren. Ben jij opzoek naar echt Manuka Honing? Neem een kijkje op onze website Manuka honing

Met behulp van Manuka Honing komt je hoofdhuid weer in balans, waardoor je haar minder vettig wordt. Als gevolg hiervan is het een belangrijk onderdeel van shampoos en conditioners voor alle haartypes! Als je je favoriete olie als haarmasker gebruikt, kun je ook de honing toevoegen. Spoel goed uit nadat je je hoofdhuid een zachte massage hebt gegeven. Het maakt je haar ongelooflijk zijdezacht en glanzend en reinigt zachtjes je hoofdhuid. Als je vettig haar hebt, komen de reinigende eigenschappen van Manuka Honing voor je hoofdhuid goed van pas.