Blogger
Image default
Bedrijven

Geld verdienen achter je laptop

Na al dat thuiswerken zijn een heleboel mensen blij dat ze weer naar kantoor mogen gaan. Toch zijn er ook mensen die erachter zijn gekomen dat werken vanuit thuis zo slecht nog niet is. Geld verdienen achter je laptop met het comfort van thuis wordt steeds populairder. Ook lindavantland.nl doet dit. Weten wat zij doet en hoe jij kunt zorgen voor een inkomen vanuit thuis? Lees dan snel verder.

Klantenservice

Een van de manieren om vanuit thuis aan de slag te gaan, is solliciteren op een functie voor online klantenservice. Met de hoeveelheid webshops die tegenwoordig bestaan, zijn er genoeg bedrijven die op zoek zijn naar medewerkers voor hun klantenservice. Opleidingsniveau is voor dit soort banen vaak minder belangrijk. Dat maakt werken bij een klantenservice ook een ideale bijbaan.

Lindavantland.nl

We noemden haar net al even, maar ook Linda van lindavantland.nl werkt grotendeels vanuit thuis. Zij is ghostwriter, tekstschrijver en copywriter en werkt samen met verschillende soorten bedrijven. Zowel ondernemers, redacties en bureaus als merken en bedrijven kunnen bij lindavanhetland.nl terecht. Van webteksten, brochureteksten tot columns, niks is lindavantland.nl te gek. Vanuit haar landelijk gelegen kantoor probeert ze bedrijven te helpen hun verhaal zo mooi, aansprekend en eerlijk mogelijk te vertellen. 

Affiliate

Een andere manier om geld te verdienen vanuit jouw thuisbasis is affiliate marketing. Met affiliate marketing promoot je producten of diensten op andere websites. Wordt er via jouw website een aankoop gedaan op een van deze sites? Dan krijg jij daar een bepaalde commissie voor. Affiliate marketing is daarnaast ook perfect te combineren met bloggen. Een nadeel van deze vorm van thuiswerken is dat het vaak langer duurt voordat er geld in het laatje komt. Een groot voordeel is dan weer dat het op ten duur kan gaan zorgen voor een passief inkomen.

Enquêtes

Groot geld ga je met het invullen van enquêtes misschien niet verdienen, maar het kan wel een leuke side hustle zijn. Natuurlijk kan het invullen van enquêtes vanuit jouw eigen vertrouwde omgeving en daarnaast kun je dit elk moment van de dag doen.  Dit maakt het invullen van enquêtes ook een perfecte bijbaan.

https://lindavantland.nl/