Blogger
Image default
Bedrijven

Vacatures Friesland en omgeving

Ben je op zoek naar een vacature in de regio Friesland? Via uitzendbureau Abiant kom je in contact met diverse werkgevers. Wij hebben vacatures voor ieder opleidingsniveau, ook wanneer je geen diploma hebt kun je bij ons terecht. Woon je in de buurt van Groningen of Drenthe? Ook daar zijn wij actief.

Vacatures Friesland bekijken

Bij ons kun je terecht voor vacatures in de:

 • Agrarische sector;
 • Bouw;
 • Commercieel & verkoop;
 • Groen;
 • Grnd-, weg- en waterbouw;
 • Idustrie & productie;
 • Techniek;
 • Transport & logistiek;
 • Vakantiewerk.

Gratis professionele cv via Uitzendbureau Abiant

Wanneer je gaat solliciteren moet je beschikken over een goede curriculum vitae (cv). Dit is de eerste stap richting het sollicitatiegesprek. Wij begrijpen dat het maken van een cv een lastige opgave kan zijn, daarom krijg je van ons een professionele cv, helemaal gratis! Je kunt kiezen uit diverse cv templates, vul jouw gegevens in en download direct jouw professionele cv.

Waarom kies je voor Abiant?

Wil je graag aan het werk? Maar is het lastig om de hele dag bezig te zijn met solliciteren? Kom je niet de juiste vacatures tegen? Kies dan voor Abiant!

Je kiest voor Abiant omdat:

 • Persoonlijke benadering: wij hebben een duurzame relatie met onze opdrachtgevers. Dit komt mede omdat wij alleen actief zijn in de regio Friesland, Groningen en Drenthe. Wij kennen het werkgebied van haver tot gort. Door persoonlijke benadering, kunnen wij jou op een prettige manier voorstellen aan jouw eventuele nieuwe werkgever.
 • Wij zoeken voor jou: wanneer er een vacature is die aansluit op jouw cv, nemen wij direct contact met jou op.

Alle vacatures in jouw mailbox

Maak gebruik van onze vacature-alert! Na jouw aanmelding, ontvang je de nieuwste vacatures in jouw mailbox. Je hoeft alleen maar jouw gewenste sector, regio, dienstverband en opleidingsniveau aan te geven. Vervolgens geef je aan hoe vaak je een vacature-alert wilt ontvangen. Dit kan dagelijks, wekelijks, tweewekelijks, of maandelijks zijn.

Heb je een nieuwe baan gekregen? Via de ontvangen e-mails schakel jij in een handomdraai de alerts uit.

Opleidingen en trainingen

Indien nodig kun je via ons een training of opleiding volgen die past bij jouw baan. Zo wordt je niet alleen beter in jouw vakgebied, maar vul je ook jouw cv aan. Jouw nieuwe werkgever kan vrijblijvend contact met ons opnemen, wanneer een training of opleiding nodig is. Wij staan overigens ook in contact met erkende leerbedrijven voor een beroepsbegeleidende leerweg (BBL)-traject.

Kom in contact met een jobcoach

Abiant is er ook voor de mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onze jobcoaches ondersteunen mensen die in een re-integratie traject zitten. Zo kom je ook na een vervelende gebeurtenis in jouw leven weer aan het werk. Onze coaches ondersteunen jou van a tot z.