Blogger
Image default
Aanbiedingen

Badkamer accessoires voor in jouw huis

De sfeer in jouw badkamer wordt met name bepaald door badkamer accessoires. Denk aan mooie wasmand gemaakt van staal of een mooie kapstok om de handdoeken en badjassen op te hangen. Toch vergeten mensen af en toe om essentiële badkamer accessoires te halen in huis. Met deze blog willen we jou informeren over een aantal badkamer accessoires die niet mogen ontbreken in jouw badkamer!

 

Badmatten

Ooit wel eens een ongeluk gehad omdat je uitgleed door de gladde natte vloer in de badkamer? In het geval dat het wel zo is weet je dat het geen pretje is. Dit kun je makkelijk voorkomen door een badmat buiten de douche neer te leggen om je voetjes af te drogen na het douchen. Naast dat het veilig is, zullen je voeten je dankbaar zijn dat je op een warme badmat staat en niet op de koude vloer. Een badmat zorgt ervoor dat de look van jouw badkamer compleet is! Badmatten zijn in verschillende materialen en kleuren beschikbaar, waardoor jij het beste materiaal wat bij jouw badkamer past kunt uitkiezen. 

 

Badkamer luidspreker

Stel je voor: je hebt een lekker warm bad voor jezelf gemaakt met zeepbubbels en de Linda om te lezen, maar je mist nog één ding om te ontspannen. Wat mis je? Een badkamer luidspreker om je favoriete muziek op te zetten. Deze luidsprekers zijn waterdicht, wat heel erg handig is in vochtige ruimtes als een badkamer. Ze zijn uitgerust met een hendel, waardoor ze heel makkelijk mee kunt nemen naar een andere kamer in huis of zelfs naar de tuin! Ontdek de producten van MaxTotaal bijvoorbeeld om een badkamer luidspreker in huis te halen!

 

Douchewisser en vloertrekker

Ga eerst eens na hoe groot het oppervlak is van de douche. Dit is essentieel om na te gaan wat de geschikte grootte wisser voor jou is. Door een groot assortiment aan wissers kun je deze in de stijl van jouw badkamer vinden. Dat is mooi meegenomen! Denk bijvoorbeeld aan een zwart strak wisser die goed bij de industriële look past. Deze komen met een houder waarmee je deze makkelijk aan de muur van de douche kunt hangen. 

 

Handdoekhaak

Handdoekhaken zijn kleine essentiële onderdelen voor de badkamer. Dit onderdeel wordt vaak onderschat. Ze zijn in allerlei soorten en designs verkrijgbaar waardoor je er ongetwijfeld eentje zult vinden voor jouw badkamer!

 

https://www.maxtotaal.nl/