Blogger
Image default
Dienstverlening

Een vaste prijslijst slotenmaker Den Haag

Wanneer je buitengesloten raakt en een slotenmaker Den Haag belt om hulp vraag je natuurlijk eerst wel de kosten. Je krijgt meestal alleen een schatting en niet een vaste prijs maar waarom is dit?

Verschillende soorten sloten

Het is moeilijk om een vaste prijs vast te stellen voor het openmaken van een slot omdat er veel verschillende soorten sloten zijn. De ene slot gaat heel makkelijk nodig en voor een andere slot is er weer veel werk nodig. Een slotenmaker Den Haag kan daarom geen vaste prijs noemen. Ze noemen vaak wel een schattig en dit is gebaseerd op de laagste tarief voor het openmaken van een slot tot de hoogste. Een slotenmaker kan bijvoorbeeld zeggen 35 euro tot 145 euro. Dit is een veel voorkomende schatting.

De schatting

Als de deur niet op slot zit kan de slotenmaker Den Haag het makkelijk openmaken door flipperen. De deur is dan ook binnen een minuut open. Je betaald dan tussen de 35 en 45 euro. Dit is voor de tijd die de slotenmaker heeft genomen om naar de locatie te komen en zijn uurtarief. Mocht de deur op slot zitten dan duurt het wat langer en ga je al tussen de 45 en 75 euro betalen. Als het een hele goede slot is kan het veel langer duren en kan de prijs oplopen tot 160 euro. Dit is dan bij de meeste slotenmakers Den haag de hoogste bedrag. Als een slotenmaker bedragen van 200 euro of daarboven gaat noemen moet je er zeker niet mee in zee gaan. Zelfs de meest complexe klussen kosten geen 200 euro. Vraag dus wel altijd om een schatting.

Locksecure.nl

Sleutels-sloten.nl