Blogger
Image default
Dienstverlening

Persoonlijke trouwringen laten maken door een goudsmid

Wil je binnenkort gaan trouwen en ben je nog op zoek naar de perfecte trouwringen? Het kiezen van de perfecte trouwringen kan lastig zijn omdat er veel stijlen en materialen zijn waar je uit kunt kiezen.

Zirkonium trouwringen

Ben je op zoek naar een ring die je niet iedere dag ziet? Dan zijn zirkonium trouwringen een goede keuze. Het metaal zirkonium heeft een opvallende zwarte kleur (die is verkregen door verhitting). Daarnaast is het een sterk materiaal en licht van gewicht en daarmee prettig om dagelijks te dragen. Het zwarte zirkonium is mooi te combineren met wit- of roodgouden banen. Ook kun je deze nog verder verfraaien met een of meerdere diamanten. Met een zirkonium trouwring heb je een echte eyecatcher!

Bijzondere metalen

Naast zirkonium zijn er nog meer interessante metalen om te overwegen zoals: maanwit platina, grijs titanium, geel-, wit- en roodgoud. Dit zijn sterke metalen die lang mee gaan. De goudsmid van Bijzondere Trouwringen maakt vaak combinaties van verschillende metalen en diamanten. Op bijzonderetrouwringen.nl kun je de ruime collectie bekijken.

Verschillende ringsmaak

Het kan voorkomen dat jij en je partner een heel verschillende ring smaak hebben. Dan kan het een goed idee zijn om je trouwringen door een goudsmid te laten maken. De goudsmid van Bijzondere Trouwringen is gespecialiseerd in het maken van trouwringen die voldoen aan jullie persoonlijke wensen. Dus zitten jullie qua ringsmaak niet op een lijn dan kan deze goudsmid twee ringen ontwerpen die qua vorm, materiaal of kleur niet precies hetzelfde zijn. Maar samen toch goed bij elkaar passen. Eigen ontwerp laten uitvoeren Bij Bijzondere Trouwringen is het ook mogelijk om een eigen ontwerp aan te leveren en deze door de goudsmid te laten verwerken tot trouwringen. Mochten er bepaalde dingen in het ontwerp zitten die de goudsmid moeilijk kan vervaardigen. Dan zal hij een oplossing hiervoor zoeken en past hij het ontwerp aan tot jullie helemaal tevreden zijn.

https://www.bijzonderetrouwringen.nl/