Blogger
Image default
Energie

FlexTap, kokend water in een handomdraai!

Het bedrijf FlexTap is als verkoper van de kokendwaterkraan de nieuwe hotspot in de keuken. Een kokendwaterkraan is tegenwoordig niet alleen enorm populair maar ook super handig! De kraan bespaart je een hoop tijd en is een aanvulling op je huidige keuken.

De voordelen van FlexTap

Een FlexTap kokendwaterkraan biedt vele voordelen. De kraan biedt enorm veel gemak doordat je nooit meer hoeft te wachten op kokend water. Daarnaast is de kraan ook super veilig door de druk en draai beveiliging op de kokend water knop. De kraan is gemakkelijk zelf te installeren en zorgt voor besparing in ruimte, tijd, water en energie. Daarnaast wanneer je kiest voor de FlexTap Filtered beschik je over gezuiverd water.

De producten van FlexTap

FlexTap verkoopt haar kokendwaterkranen in verschillende versies. De kraan betreft een 3-in-1 kokendwaterkraan waarbij het warme, koude en kokende water uit dezelfde kraan komen. De kranen zijn verkrijgbaar in de finishes chroom, zwart en brushed metal en je hebt keuze uit een ronde en vierkante vorm. De verkrijgbare types zijn de FlexTap Classic en de FLexTap Filtered. De Classic variant beschikt over kokend water met een filter wat het kalk uit het water filtert. De Filtered variant beschikt echter ook over een filter welke het koude en kokende water filter voor gezuiverd water. Dit filter filtert bijna alle onzuiverheden uit het leidingwater.

Service bij FlexTap
FlexTap beschikt over een uitgebreide klantenservice met onder andere een live chat, e mail mogelijkheden, whatsapp en meer. Daarnaast is er een uitgebreide selfservice en kunnen meeste problemen zo worden opgelost. Het bedrijf biedt goede garantie ,et 2 jaar standaard fabrieksgarantie welke je kan uitbreiden naar 3 jaar bij de FlexTap Classic en 5 jaar bij de FlexTap Filtered.

Meer weten over FlexTap?

Wil je meer weten over FlexTap of over de kokend water kraan? Neem dan snel een kijkje op de website van FlexTap door hier te klikken.