Blogger
Image default
Gezondheid

Orthokliniek Ootmarsum: BioHCG Original en meer

Orthokliniek Ootmarsum is een webshop op het gebied van BioHCG Original, vitaminen en mineralen, omega3 vetzuren, fytotherapie en nog veel meer. Hier vind je dus veel producten op het gebied van afvallen en gezondheid.

Orthokliniek Ootmarsum  richt zich op orthomoleculaire geneeskunde en natuurgeneeskunde. Deze complementaire zorg bieden we al meer dan vijftien jaar. Naast BioHCG Original en aanvullende producten kun je bij ons terecht voor alle andere voedingssupplementen.

Gezonde leefstijl

Wij hebben veel aandacht voor voeding en willen onze klanten motiveren een ander eet- en leefpatroon te volgen. We pleiten voor een gezonde leefstijl. Daarbij gaan we uit van het eigen genezend vermogen van mensen.

BioHCG Original

De Orthokliniek staat voornamelijk bekend om haar BioHCG Original. Het BioHCG dieet helpt je op een verantwoorde manier af te vallen. De afslankkuur duurt 24 dagen. Je volgt dan een vet- en koolhydraatarm dieet. De kuur bestaat uit 24 ampullen met vloeistof, multivitaminen en het boekwerk Beter in Balans vol informatie, tips en heerlijke recepten. Het dieet is goed vol te houden en doeltreffend omdat je hongergevoel wordt onderdrukt. Tevens leert het je bewuster en gevarieerder te eten.

BioHCG Original kan worden aangevuld met de vetverbranders Fytoslim en Burner Complex, de Lipidplex vetblokker, capsules met Glucomannan , groene thee en Amino-Fit, een plantaardige eiwitshake.

Voedingssupplementen

Naast onze eigen afslankkuur bieden we in onze webshop een groot assortiment voedingssupplementen aan. Van magnesium tot probiotica. Voor zowel vrouwen, mannen, baby en kind als ouderen. De supplementen zijn handig gerangschikt per categorie (bijvoorbeeld afvallen, weerstand verbeteren, meer energie).

Voedingssupplementen zijn populair. Meer dan de helft van de Nederlanders (56 %) gebruikt supplementen. Van de gebruikers neemt 62 procent deze dagelijks.

Orthokliniek Ootmarsum scoort goed met haar visolieproducten. Bi-Omega 1000 van Biotics staat op nummer 1 in onze Top 5 van beste visolieproducten. Deze visoliecapsules zijn van ongeëvenaarde zuiverheid.

Publieksfavoriet onder de vitamines is wel vitamine D. Deze vitamine voor je weerstand, tanden en sterke botten en spieren is voor velen ook wel de bekendste. Extra vitamine D wordt aangeraden voor een grote groep mensen. We bieden op onze site zowel vitamine D2 als vitamine D3 aan.

Een andere bestseller is: magnesium. Magnesium is een mineraal dat betrokken is bij veel processen in je lichaam. Om een magnesiumtekort aan te vullen, kun je kiezen voor een voedingssupplement. Een magnesiumsupplement is aan te raden voor sporters en senioren. Magnesium is in onze webshop verkrijgbaar in capsules, tabletten, poeder en in vloeibare vorm.

Voor informatie

We geven op onze duidelijke en overzichtelijke site ook veel informatie over afvallen, aminozuren, fytotherapie, gezonde leefstijl en vitamines en mineralen in onze eigen blog.

Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Voor betrouwbaar advies kan je altijd contact met ons opnemen. Dit kan via de telefoon, de chat of e-mail. Wij nemen altijd de tijd voor alle vragen. Onze persoonlijke benadering wordt zeer op prijs gesteld. Ook hebben we een hoge klanttevredenheid.

De meeste producten in onze webshop hebben wij op voorraad. Bestel je voor 15.00 uur dan heb je de bestelling de volgende dag in huis. Vanaf 45 euro is de verzending gratis. De klant heeft recht op gratis retourneren.

 

https://www.orthokliniek.com/