Blogger
Image default
Gezondheid

verhoog de productiviteit en het welzijn van uw team met onze speciale ruggezondheidsactie

Gezondheid, productiviteit en een unieke oplossing

Wereldwijd klagen meer en meer werknemers over rugklachten. In nederland alleen al meldt 80% van de volwassenen ten minste een keer in hun leven rugpijn te hebben gehad. Deze klachten zijn niet alleen pijnlijk voor de werknemers, maar kunnen ook een aanzienlijke invloed hebben op de productiviteit van bedrijven. Voor ondernemers en hr- en facilitair managers die streven naar een gezondere en productievere werkomgeving, hebben wij een unieke oplossing.

Het belang van ruggezondheid op het werk

De impact van rugklachten op het bedrijfsleven is aanzienlijk. Jaarlijks kost het nederlandse bedrijven ongeveer €3,5 miljard als gevolg van ziekteverzuim door rugklachten. En dit zijn alleen nog maar de directe kosten. Indirect kan de productiviteit van het team aanzienlijk worden beïnvloed, wat leidt tot hogere kosten.

Daarom is het belang van een gezonde rug op de werkplek niet te onderschatten. Het bevordert niet alleen de productiviteit, maar verhoogt ook het algemene welzijn en de tevredenheid van werknemers. Het hebben van een rugpijnvrij team kan een positieve werksfeer creëren en leiden tot betere resultaten voor het hele bedrijf.

Succesverhaal: van pijn naar productiviteit

Een voorbeeld van een succesverhaal is dat van een middelgroot softwarebedrijf dat in 2022 besloot te investeren in de gezondheid van zijn medewerkers. Na het implementeren van onze massagestoelen en de bijbehorende in-company rugtraining, merkte het bedrijf binnen enkele maanden een duidelijke verbetering. Het ziekteverzuim daalde met 20% en de productiviteit steeg met 15%. Medewerkers gaven aan dat ze zich energieker voelden en minder last hadden van rugpijn.

Een comfortabele stoel voor ruggezondheid

Een comfortabele, ergonomische stoel speelt een cruciale rol bij het voorkomen van rugklachten. Het biedt ondersteuning aan de rug en helpt bij het behouden van een goede houding gedurende de werkdag. Een massagestoel voegt een extra laag comfort en ontspanning toe, door het verminderen van stress en spanning in de spieren.

Het investeren in goede stoelen is een proactieve manier om rugklachten bij werknemers te voorkomen en te verminderen. Het is een investering die zich op de lange termijn zal terugbetalen in de vorm van gezondere, gelukkigere en meer productieve medewerkers.

Een betere rug begint bij jezelf, maar als werkgever kun je deze belangrijke stap ondersteunen. En waarom zou je daar niet nu meteen mee beginnen?

Speciale aanbieding: massagestoel + gratis rugtraining

Nu komen we bij het goede nieuws. September en oktober 2023 bieden we een unieke kans: bij aanschaf van een massagestoel krijgt jouw bedrijf een gratis in-company rugtraining, ter waarde van €600,-.

Dit is niet zomaar een aanbieding. Het is een kans om rugklachten bij jouw medewerkers te verminderen, hun productiviteit te verbeteren en hun algemene welzijn te vergroten. En dit alles terwijl ze genieten van de luxe van een massagestoel.

In-company rugtraining: een gamechanger voor de gezondheid van je team

Wat houdt de rugtraining precies in? Het is een workshop geleid door Dana Paat, een expert in ruggezondheid, die al jarenlang succesvol mensen helpt hun rugklachten te voorkomen en te verminderen.

Het programma richt zich op het aanleren van goede houdingen en oefeningen die thuis en op het werk kunnen worden uitgevoerd. De training pakt rugpijn bij de bron aan en bevordert een proactieve houding ten opzichte van ruggezondheid.

De voordelen hiervan zijn talrijk. Medewerkers leren de juiste houdingen aan en hoe ze hun rug kunnen onderhouden om rugklachten te voorkomen. Dit resulteert in minder ziekteverzuim, een prettigere sfeer op kantoor en betere resultaten.

Kom in actie: investeer in de ruggezondheid van je team

Er is geen beter moment dan nu om actie te ondernemen. Door de aanschaf van een massagestoel en deelname aan de rugtraining kun je de gezondheid en productiviteit van je team sterk verbeteren.

Mis deze unieke kans niet en bezoek onze actiepagina op de website voor meer informatie en om de massagestoel te bestellen.

In slechts een paar klikken kun je beginnen met het maken van een positieve verandering in jouw bedrijf. Een verandering die niet alleen voordelig is voor de gezondheid van je medewerkers, maar ook voor de gezondheid van je bedrijf.

Denk eraan: de ruggezondheid van je team is een investering in de toekomst van je bedrijf. Grijp deze kans en investeer vandaag nog in hun welzijn. Het loont zich in het geluk van je medewerkers, de productiviteit van je team en de succes van je bedrijf.