Blogger
Image default
Internet marketing

Goed vindbaar zijn op internet en hoger in Google

Goed vindbaar zijn op internet en hoger in Google zijn zeer belangrijke factoren voor je website. Bij de lancering van een nieuwe website of bij zoekmachine optimalisatie is het belangrijk om gevonden te worden. Je moet er niet van uitgaan dat klanten uit zichzelf naar je website toekomen. Van groot belang is om hier actief mee bezig te zijn.

Ruim 20 jaar ervaring met SEO

Webhostplus is begonnen in 2011 met Seo maar daarvoor al actief in het maken van webshops. Een goed vindbare website biedt veel voordeel, zo ondervonden wij. Zoekmachine marketeer bestond in die tijd nog niet en veel kennis kwam uit boeken. Mede door de gevolgde cursussen en ervaring uit de praktijk zijn we een eind op weg gekomen.  

Goede content en juiste zoekwoorden

Een website met goede content en de juiste zoekwoorden wordt beter door Google geindexeerd. Want Google is gek op goede woorden en teksten. Als de juiste zoekwoorden worden gebruikt dan kunnen de zoekmachines dus ook klanten uw website beter vinden. 

Hoger in google betekent dat je niet betaald hoeft te adverteren. Op de gratis marktplaatsen kan eveneens geadverteerd worden. Daarnaast is artikelmarketing een goede manier om je beter vindbaar te maken in de zoekmachines.

Linkbuilding

Een leuk weetje is dat bina 50 procent bepaald wat de positie wordt in Google. Dus naast Seo (Search Engine Optimalisation) is linkbuilding zeer belangrijk om hoger te komen. Wij hebben een netwerk van meer dan 3500 websites met een hoge DA en PA ranking. Plaats op zoveel mogelijk websites de link van je website voor een nog beter zoekresultaat.

Content marketing

Content marketing is eveneens weer een belangrijk aspect. Dat Content king is heb je waarschijnlijk wel eens eerder gehoord. Maar dit is dan ook echt de waarheid van een koe. Vooral het woord “relevant” is zeer belangrijk. Wij hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan in het schrijven van websteksten. blogs en product omschrijvingen.

Webhostplus kan helpen bij

  • Zoekmachine optimalisatie
  • Link building
  • Content marketing
  • Feed marketing
  • Web analyse

Als jij beter gevonden wilt worden met je website dan kunnen wij je helpen en het jou uit handen nemen. Laat je website optimaliseren en krijg een hogere omzet. Informeer en bezoek onze website via www.webhostplus.nl

https://webhostplus.nl/