Blogger
Image default
Onderwijs

Haal het Circus je klas in!

Hooggeeerd publiek! Lieve mensen! Wij presenteren jullie het leukste, gezelligste en mooiste circus van heel Nederland. Waar vraagt u? Gewoon bij u op school! Tover de klaslokalen om tot kleedruimtes en maak van de gymzaal een écht circuspiste. Hoe dan? Met de hulp van Grote Broer tover jij jullie bassischool zo om tot een heus circus!

Circus op school

Wie is altijd de grootste clown in de klas? Dit is diens moment om te shinen. Het circus is leuk omdat het grappig is, het is vrij en enorm breed! Voor ieder iets wils om te doen dus. Die ene jongen die zo goed kan turnen? Dat wordt de acrobaat! En dat ene meisje dat iedereen altijd aan het schaterlachen maakt? Perfect voor de clown! Dan heb je ook nog dat duo uit de klas dat zo leuk kan presenteren, die kletsen de hele show aan elkaar. Grote Broer biedt allerlei workshops aan zodat jullie  het circus op school kunnen verzorgen!

Allerlei circus activiteiten 

Zoals hierboven al genoemd wordt is circus dus enorm divers! Wie zijn de echte Bassie en Adriaan van de klas? Kies voor één specifieke workshop en ga lekker de diepte in, met bijvoorbeeld acrobatiek, grappen maken of jongleren. Vinden jullie het lastig een keuze te maken tussen al dit leuks? Dat kunnen we ons enorm goed voorstellen. Daarom bieden we ook de Workhop Circusspelen aan! Dit is een super leuke eerste introductie aan het circus. Wie is er wel eens geweest? Wat vonden ze het leukste? Vandaag kunnen de leerlingen alles uitproberen. Er is ruimte voor experiment en expressie. De workshopdocent begeleidt alle leerlingen en allerlei dingen komen aan bod. Zo kunnen de leerlingen koorddansen en jongleren, maar vergeet de diabolo’s niet of het lopen op een grote bal! Allemaal spannende, maar super leuke activiteiten. De workshopdocent zorgt dat het veilig en gezellig verloopt en jullie hebben een fijne culturele dag! 

https://www.grotebroer.nl/