Blogger
Image default
Sport

Start nu jouw carrière als Health Coach!

Als jij jouw passie voor sport en gezondheid wil overbrengen aan anderen, dan is deze vervolgopleiding tot Health Coach een keuze waarvan je geen spijt zult krijgen. De opleiding biedt vele mogelijkheden. Zo kun je na deze opleiding beter communiceren met de klanten. Ook ben jij de motiverende factor tijdens hun traject op weg naar een evenwichtiger en gezonder leven. Voor de klanten ben je van cruciaal belang. Jouw enthousiasme wordt vervolgens beloond met een diploma, positieve reviews en uiteindelijk meer klandizie.

Aanmelden

Na het volgen van de opleiding tot Fitness Trainer B niveau 4 kun je een nieuw, inspirerend avontuur starten door je aan te melden bij Sport & People voor de vervolgopleiding van Health Coach niveau 5. Tijdens de opleiding help je mensen hun doelen te bereiken. Deze doelen kunnen variëren van het laten ontstaan van een gezonder slaapritme tot aan leren ontspannen. Juist omdat je bezig bent met uiteenlopende onderwerpen raak je nooit je focus kwijt. De kosten van de opleiding hoeven niet met een enkele betaling te worden voldaan. Er kan namelijk gekozen worden voor een betaling in termijnen.

Wat leer je?

Tijdens het volgen van de opleiding Health Coach verdiep je jezelf in diverse aspecten van het vak. Denk hierbij aan gedrag, slaapproblematiek, diverse vormen van stress, voedingspatronen en aandoeningen. Je leert hoe een klant de beste hulp krijgt die hij of zij nodig heeft om het dagelijks leven te vergemakkelijken. Ook leer je dit toe te passen door middel van het meegeven van oefeningen en tips. Het is belangrijk dat de klanten zich na jouw hulp sterker voelen, fysiek en mentaal.

Past het bij me?

De opleiding wordt gegeven met klassikale lessen, waardoor je direct vragen of opmerkingen terug kunt koppelen aan je docent of andere leerlingen. Daarnaast is de opleiding geheel Engelstalig. Het is dus een vereiste om deze taal goed te beheersen om de lesstof goed in je op te kunnen nemen. Ook zullen er cursusdagen, examens en een gedeelte stage volgen. Sluit je dit goed af, dan heb je een officieel diploma op zak waarmee je alles wat je geleerd hebt bij Sport & People kunt gaan toepassen.

Enthousiast geworden?

Sluit bovenstaande informatie aan bij jouw wensen en toekomstbeeld? Heb je al eerder een diploma behaald voor Fitness Trainer B of een opleiding tot leefstijlcoach gevolgd, en zie je jouw carrière als een uitdaging? Dan past de opleiding Health Coach helemaal bij jou. Meld je aan op Sport & People en sla een nieuwe weg in. Je krijgt er veel kennis, dankbaarheid en genoegdoening voor terug.