Blogger
Image default
Vakantie

Tipi glamping

Kamperen is een heerlijke manier om je vakantie te vieren. Je bent lekker in de buitenlucht, hebt goed contact met de buren, of je leest in alle rust een boekje terwijl de kinderen zichzelf vermaken. En met glamping is kamperen nóg leuker: je tent staat immers klaar, met alles erop en eraan.

Maar misschien ben jij zo iemand die altijd iets bijzonders wil meemaken. Kies dit jaar dan eens niet voor een safaritent, lodge of huisje, maar voor een echte tipi!

De tipi is wellicht een van de meest iconische tenten die je je maar kunt indenken. Meer nog dan safaritenten spreken tipis tot de verbeelding. Je gaat kamperen zoals de oorspronkelijke bewoners van Noord-Amerika woonden!

Moderne tipi perfect voor glamping

Kom je de tipi eenmaal binnen, dan zie je dat de moderne tipi echt van alle gemakken voorzien is. Dit is glamping zoals glamping bedoeld is. We durven zelfs te beweren dat een tipi misschien nog wel luxer is, want door de unieke vorm blijft je tipi ‚s nachts lekker lang warm, zeker als je een vuurtje mag aansteken. Ondertussen blijft de tipi overdag –zelfs in de brandende zon- lekker koel blijft.

Maak je kinderen gek

Wees er op voorbereid dat de kinderen helemaal uit hun dak zullen gaan als ze de tipi op de glamping in het oog krijgen. Dat effect hebben tipi’s nu eenmaal. Ze zullen meteen cowboytje en Indiaantje gaan spelen. Dat geeft jullie even de tijd om lekker te wennen aan het vakantiegevoel.

Boek je tipi vakantie direct

Toen wij voor het eerst in aanraking met een tipi op een van de glampings die we bezochten was het meteen duidelijk. Wij zijn fan. De tipi spreekt kinderen enorm aan en biedt de authentieke kampeerervaring waarin je je één voelt met de natuur. Tegelijkertijd biedt de tipi alles wat je hartje begeert: goede bedden, lekkere plekjes om te zitten, een houtkacheltje en nog veel meer. Een tipi huren is gewoon pure fun. In het diverseaanbod dat we op www.glampings.com hebben opgenomen zit een tipi voor elke budget. Kom langs en boek direct!