Blogger
Image default
Vakantie

Huttopia camping

Je hebt campings en je hebt huttopia campings. Huttopia is de camping voor wie de vakantie het liefst in de natuur doorbrengt. Uitgestrekte bossen, eindeloze bossen en nog meer groen kenmerken elke Huttopia camping. Je vindt ze overal in Frankrijk.

Kamperen in de natuur, maar dan comfortabel

Nu denk je misschien dat kamperen in de natuur betekent dat je met je rugzak en al je kampeerspullen een heel stuk moet lopen voordat je ergens je tent kunt opzetten. Of je denkt aan eten bereiden op een vuurtje. Sommige mensen vinden dat geweldig. Maar misschien zie jij het niet zo zitten om afscheid te nemen van het comfort van thuis.

Op de Huttopia Camping heb je alles wat je nodig hebt. Dat begint met de basics: goed sanitair. Het sanitairgebouw is in modern en goed onderhouden. Bij de campingwinkel haal je de boodschappen die je vergeten bent. Er is een broodjesservice en zelfs een restaurant.

Ook voor de kinderen is er op de Huttopia camping veel te beleven. Net als op elke andere camping zijn vriendjes om mee te spelen snel gemaakt. Daarna heb je er geen kind aan. Ze leven zich uit in de speeltuin of ravotten in de natuur. Hebben ze even geen inspiratie? Dan staat het animatieteam klaar. En als het wat warmer wordt, kunnen ze altijd het zwembad in. Al dat moois voor de kinderen is goed nieuws, want daardoor hebben jullie ook even tijd voor jezelf.

De Huttopia camping doet qua faciliteiten niet onder voor een vijfsterren-camping. Er is echter één verschil: bij Huttopia staat duurzaamheid centraal. De omringende natuur wordt goed beschermd en het terrein is autovrij.

Gelukkig staat je kampeeraccommodatie al voor je gereed. Tenminste, als je boekt via www.glampings.nl. Want wij zoeken niet alleen de beste campings voor je uit, we zorgen ook dat je de beschikking hebt over een kant en klare kampeeraccommodatie. Wel in stijl, natuurlijk. De safaritenten zijn stoer, robuust en avontuurlijk, maar wél voorzien van een eigen keuken en natuurlijk heerlijke bedden.

Dankzij deze luxe tenten slaap je lekkerder en zit je de hele vakantie boordevol energie. Ben jij klaar voor het avontuur? Boek dan een verblijf op een Huttopia camping in Frankrijk.