Blogger
Image default
Verbouwen

Makkelijk en snel afval ophalen in Utrecht

Sla de handen ineen met Bouwafval.nl wanneer u zoekt naar een afvalcontainer. U bent aan het klussen in uw woning en heeft een puinbak nodig voor het puin. Bestel gemakkelijk en vlug een container via de site van Bouwafval.nl. U krijgt direct de volledige prijs te zien, zo weet u precies waar u aan toe bent. We leveren onze containers door heel Nederland, met een vlugge levering gegarandeerd.

Bouwafval.nl hoort bij MDK Containers & Recycling. De naam zegt het al: duurzaamheid is voor ons erg belangrijk. We zijn deskundige op het gebied van afvalcollectie en afvalverwerking. We bieden daarbij service op het hoogste niveau. Het assortiment van MDK Containers bestaat uit een groot aantal containers, die we door heel Nederland leveren. 

 Ons aanbod aan puinbakken is breed en gevarieerd. Schakel Bouwafval.nl in bij afval ophalen in Utrecht: we leveren een container, u vult hem tot de rand vol en wij halen hem weer op. Let er wel op dat de container niet te ver over de rand gevuld mag worden, maximaal 30 centimeter.

 Wij adviseren onze klanten altijd voor het sloopproject een afvalplan op te stellen. Zo heeft u gelijk zicht op het type afval waar u mee werkt en de hoeveelheid puin die u heeft. Op deze manier weet u ook gelijk of de container die u voor ogen had het juiste formaat heeft. Het scheiden gaat zo bovendien ook makkelijker.