Blogger
Image default
Woning en Tuin

Decoreer jouw tuin met een buitenschilderij

Ben jij ook uitgekeken op die grauwe muren in jouw tuin? Geen probleem, met een buitenschilderij is dit snel opgelost! Laat jouw creatieve geest los op je tuin, en transformeer die plaats in jouw woning tot een waar paradijs. Geniet iedere dag van een vakantiegevoel met onze talloze buitenschilderijen. Kies uit een ruim assortiment stockfoto’s of upload je eigen foto! Zo wordt jouw tuin prachtig en uniek met een buitenschilderij.

Een buitenschilderij gaat een leven lang mee

De kwaliteit van buitenschilderijen is de laatste jaren enorm verbeterd. Wanneer je nu een buitenschilderij koopt gaat deze, onder normale omstandigheden, een leven lang mee. Deze zijn nu bestand tegen uv-straling, waardoor de print niet zal vervagen. Zo hoef je jouw buitenschilderij nooit te vervangen, want die blijft er jaar na jaar mooi uitzien. Een buitenschlderij is ook bestand tegen weer en wind. Hierdoor overleeft deze zelfs stormen. Jouw tuin zorgeloos en langdurig decoreren? Dat doe je dus met een buitenschilderij!

Een buitenschilderij, volledig naar jouw smaak

Buitenschilderijen kan je bestellen in iedere print en op ieder formaat. Zo kan je die volledig aanpassen aan jouw eigen smaak. Vind je jouw droomschilderij niet tussen de grote collectie van duizenden stockfoto’s? Upload dan jouw eigen foto. Ze maken er dan zonder probleem een buitenschiderij van. Jouw droomdecoratie is slechts een klik van je verwijderd.

Niet enkel kan je jouw buitenschilderij aanpassen aan jouw smaak, ook het frame kan je volledig zelf kiezen. Zo komt jouw buitenschilderij goed tot zijn recht in jouw tuin. Met de keuze uit wel tien verschillende ophangsystemen kan je jouw buitenschilderij perfect inkaderen. De grootte en dikte van de ophangsystemen staan ook telkens in verhouding tot de grootte van jouw buitenschilderij. Heb jij gekozen voor een tropische look? Dan kies je misschien liefst een bamboe-frame. Ga je voor een strakke stijl? Kies dan voor een zelfklevende poster, plakbaar op iedere oppervlak. Of ben jij fan van een rustieke look voor jouw buitenschilderij? Dan is een tuinhouten kader misschien de beste optie voor jou. Kijk maar op TuinPoster.nl en ontdek ook andere bevestigingssystemen, om jouw buitenschilderij volledig te personaliseren.

Groeiende populariteit van buitenschilderijen

Buitenschilderijen zijn de laatste jaren in populariteit gestegen. Het is dan ook de ideale decoratie voor iedere tuin. Door deze toename in bekendheid zijn er ook meer en meer verdelers van buitenschilderijen te vinden. Maar niet iedereen draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Kies dus zorgvuldig je partner voor je buitenschilderij.

 

https://www.tuinposter.nl