Blogger
Image default
Zakelijk

Voor elk evenement een tent

Op vrijwel elk soort evenement kan men wel een tent gebruiken. Op een festival is het bijvoorbeeld fijn als de dj afgeschermd van de zon zijn of haar gang kan gaan. Bovendien is het belangrijk dat apparatuur altijd afgeschermd blijft, zodat het niet nat wordt en beschadigd kan raken als het onverwachts gaat regenen. Naast dat een tent praktisch is, kan het ook een leuke sfeer creëren op jouw evenement of festival. Je kunt er bijvoorbeeld leuke verlichting in hangen, of er een zithoek onder creëren. De tent die wordt aangeraden om te gebruiken voor evenementen, is de pagodetent. Hieronder lees je meer over een pagodetent huren.

 

Voordelen pagodetent

Een pagodetent is een tent die op vier smalle poten rust en het dak loopt altijd in een punt. Hierdoor kan regen of sneeuw er gemakkelijk vanaf lopen en zal niks op de tent blijven liggen, waardoor hij niet beschadigd kan raken. Het voordeel van een pagodetent is dat hij gekoppeld kan worden aan andere tenten. Je kunt dus meerdere tenten aan elkaar maken om een groter gebied te overdekken.

 

Passend bij elk evenement

Het voordeel van een pagodetent huren, is dat deze standaard in het wit wordt geleverd. Deze kleur past bij elk evenement, van een bruiloft tot een braderie. Je kunt hem zelf zo decoreren als je wil, zodat het past bij de sfeer van het evenement.