Blogger
Image default
Beauty en verzorging

Ooglidcorrectie

Mijn ogen gaan steeds meer hangen en ik moet er nog wel even mee door. Ik ben pas namelijk pas 41 en volgens mij is het niet normaal dat mijn ogen nu al zo beginnen te hangen. Ik heb er ook echt last van aangezien mijn oogleden ook gewoon in mijn gezichtsveld vallen. Ik heb dus de keuze gemaakt om een ooglidcorrectie te ondergaan. Ik ben er best wel een beetje zenuwachtig over aangezien je nog wel eens hoort dat een operatie verkeerd gaat en het er dan pas helemaal niet meer uit ziet. Daarom ga ik zoeken naar een goede arts die al vaak deze operatie heeft gedaan en dus veel ervaring heeft zodat er bijna geen kans is dat het mis kan gaan. Ook wil ik eerst goed worden ingelicht over wat er allemaal precies gaat gebeuren want ik ben nogal een beetje een controlfreak. Het liefst zou ik dit eigenlijk helemaal niet doen maar omdat het anders echt niet meer gaat moet het maar.

Ooglidcorrectie bij Ooglift.nl

Ik was dus op zoek naar echt een goede arts die mij kon helpen tijdens de operatie. Ik was wat aan het zoeken op het internet en vergeleek wat klinieken met elkaar. Ook las ik de recensies door van andere klanten. Uiteindelijk bleef er eigenlijk maar 1 kliniek over waar ik het volste vertrouwen in had. Ik maakte een afspraak en ze vertelde me daar tot in de details wat ze gingen doen met me. Dit vond ik erg fijn want zo kon ik verwachten wat er allemaal ging gebeuren.

De correctie

De ooglidcorrectie is echt goed gelukt al zeg ik hetzelf. Ik heb geen last meer van overtollige huid en dat is erg fijn. Ook deed het niet echt zeer, alleen de eerste 3 dagen was mijn gezicht wat opgezwollen en gevoelig maar dat is wel normaal naar zo’n operatie denk ik. Gelukkig heb ik nu geen last meer en ziet het er allemaal weer uit zoals het er uit hoort te zien.

Kijk voor meer informatie op www.ooglift.nl.