Blogger
Image default
Auto

Ceramic Pro glascoating een specialisatie van Le Duc Detail & Styling

Ceramic Pro is een van de specialistische behandelingen van Le Duc Detail & Styling. Wij zijn verder specialist op het gebied van het cosmetisch veranderen en / of verbeteren van uw voertuig. Denkt u bijvoorbeeld naast Ceramic Pro Coatings aan het blinderen van de ramen van uw auto, auto striping, wrapping, bestickeren, professioneel reinigen van uw voertuig, het reinigen van de bekleding, lakherstel en -verzegeling. Met de juiste kennis en ervaring werken de professionals van Le Duc Detail & Styling aan allerlei voertuigen als auto’s, boten en zelfs helikopters.

Ga voor Ceramic Pro als je van kwaliteit houdt

Ceramic Pro Glascoating is de meest complete en duurzame beschermlaag in de auto-industrie.  Dit is niet een belofte, het is een feit! Zowel wij als onze talrijke klanten zijn voortdurend verbaasd over de uitstekende prestaties van Ceramic pro!  De mond-tot-mond reclame van onze klanten is overduidelijk. Onze klanten komen herhaaldelijk met een tweede of zelfs derde voertuig waarvan ze de lak gecorrigeerd en gecoat willen hebben met Ceramic Pro. Zij zijn enthousiast geworden omdat ze persoonlijk hebben ervaren wat een ongelooflijke prestatie Ceramic Pro levert.

We hebben altijd topkwaliteit producten en diensten, maar de vraag naar dit product en het niveau van dienstverlening is ongekend. Wij willen ook u graag kennis laten maken met de wereld van Ceramic Pro

Wat is Ceramic Pro?

Ceramic Pro Glascoating is een enkelvoudige of multi-gelaagde coating die de buitenkant van uw voertuig transformeert. De lak krijgt met Ceramic Pro een permanente bescherming, een zeer diepe glans en wordt daarnaast ook nog eens hittebestendig en biedt bescherming tegen allerlei chemicaliën (anti graffiti), oxidatie, corrosie en Uv-straling. De lak wordt extreem waterafstotend.

De hardheid en krasbestendigheid nemen toe met het aantal coatings dat wordt toegepast.

Bij Le Duc Detail & Styling wordt alleen gewerkt met vertrouwde en exclusieve merken zoals: 9H, Light, Leather, Rain, Wheel & Caliper, Plastic en Strong. Zo kunnen wij u altijd de beste kwaliteit garanderen bij al onze werkzaamheden voor u. Wij voeren deze allemaal tot in het kleinste detail en volgens uw wens uit. Le Duc Detail & Styling zet net even dat stapje extra.