Blogger
Image default
Gratis en Prijsvragen

Lookarai – Win toffe prijzen met deze gratis App

Lookarai – Win toffe prijzen met deze gratis App

Lookarai is een gloednieuwe app waarmee je kans maakt op toffe prijzen! Wat dacht je van de nieuwste iPhone of gave sneakers? Kun jij goed zoeken en ben je het snelste in het vinden van de verstopte letter? Dan win je een zelf gekozen prijs! Dit superleuke spel is voor iedereen speelbaar. Door het spel vaker te spelen word je steeds beter en wordt de kans op een prijs steeds groter! Dus waar wacht je nog op? Download nu gratis de app, versla al je tegenstanders en win die toffe prijs!

Oefen je skills

Voordat je om prijzen gaat spelen kun je eerst oefenen. Je kunt zo vaak oefenen als je wilt. Heb je genoeg geoefend om je tegenstander te kunnen verslaan? Dan is het tijd om voor het echte werk te gaan!

kies je prijs

Kies een prijs

Kies eerst de prijs waarvoor je wilt gaan spelen. Wil je kans maken op een geldbedrag? Of toch liever die nieuwe sneakers of de laatste iPhone? Jij bepaalt! Het aantal tegenstanders dat je moet verslaan is afhankelijk van de prijs die je kiest. Dit kunnen er 3 zijn, maar ook 175!

Speel het spel

Ben je ready? Nu moet je goed gaan opletten, want we gaan het spel ‘Find the letter’ spelen! Je krijgt 3 afbeeldingen te zien. In iedere afbeelding zit steeds 1 letter verstopt. Zorg ervoor dat jij als eerste alle letters weet te spotten! Easy toch?

Lookarai - win toffe prijzen

Gewonnen?

Zodra alle spelers klaar zijn met spelen tonen we de ranking. Was jij de snelste? Gefeliciteerd! Jij ontvangt de gekozen prijs. Niet gewonnen? Geen probleem. Je kunt zo vaak oefenen als je wilt. Zodra jij denkt dat je weer klaar bent voor de strijd kun je gewoon opnieuw beginnen!

Deze toffe nieuwe app is gratis te downloaden vian Google Play en de Apple App Store!

https://lookarai.nl/