Blogger
Image default
Particuliere dienstverlening

Een trouwvideo is een blijvende herinnering

Een trouwvideo is een blijvende herinnering

Naast de traditionele trouwfoto’s kun je een ook mooie trouwvideo laten maken. Videobeelden zijn veel levendiger dan foto’s en geven beter de sfeer en emoties van het moment weer. In dit artikel geven we een aantal voordelen van het hebben van een mooie huwelijksvideo.

Een prachtig cadeau

Het laten maken van een trouwvideo is iets waar je nooit spijt van zult krijgen. Het is een blijvende herinnering aan een van de meest bijzondere dagen uit jullie leven. Een ervaren videograaf weet precies wanneer hij in actie moet komen en zorgt ervoor dat alle belangrijke momenten op een prachtige manier worden vastgelegd. Vanaf de ceremonie tot aan de huwelijksfeest. Indien gewenst worden alle onderdelen van jullie huwelijksdag opgenomen in de video. Hierdoor is het hebben van een trouwvideo niet alleen voor het bruidspaar, maar zeker ook voor jullie gasten een prachtig cadeau. En ook voor dierbaren die door omstandigheden niet of niet de hele dag aanwezig kunnen zijn is het achteraf bekijken van een trouwvideo van onschatbare waarde.

Huur een ervaren videograaf

Ruim voordat jullie gaan trouwen komt de videograaf bij jullie langs om alle wensen te bespreken. Willen jullie alleen een video van de ceremonie? Of alleen van het trouwfeest? Of van de gehele dag? Zijn er bepaalde zaken die jullie extra belangrijk vinden voor de trouwvideo? Een bruiloft is een zeer persoonlijke gebeurtenis. Het is daarom belangrijk om persoonlijk contact te houden met de videograaf. Ook het contact met de ceremoniemeester is van belang. De videograaf is graag op de hoogte van alle belangrijke momenten van de dag.

De montage

Nadat alle beelden gedraaid zijn is het tijd voor de montage. De videograaf kiest de mooiste shots en monteert deze op een fraaie manier tot een prachtige huwelijksvideo. Er wordt door het bruidspaar muziek uitgekozen voor onder de beelden. Zodra de video klaar is krijgt het bruidspaar deze opgestuurd ter beoordeling. Eventuele wijzigingen kunnen daarna nog doorgevoerd worden. De videograaf is pas tevreden als jullie dat ook zijn!

http://trouwvideolatenmaken.nl