Blogger
Image default
Particuliere dienstverlening

Oeps! Er is iets misgegaan tijdens de verhuizing. En nu?

Het kan de beste gebeuren. U bent uw favoriete servies aan het verhuizen en plots scheurt de onderkant van de doos open. Alles kapot. Dit is natuurlijk erg vervelend, maar Van Gastel Verhuizingen heeft hiervoor altijd een oplossing. In dit blog is te lezen hoe wij u kunnen ondersteunen en helpen bij dit soort problemen.

Erkende verhuizers

Van Gastel Verhuizingen is een Erkende Verhuizer. Dit houdt in dat er vele voordelen voor u gelden wanneer u met ons verhuist. Zo is op uw binnenlandse inboedelverhuizing namelijk het Garantiecertificaat Erkende Verhuizers van toepassing. Dit zorgt ervoor dat u dankzij de verhuisverzekering en unieke garanties onbezorgd kunt verhuizen.

Onze naam

Voor onze beide vestigingen, verhuisbedrijf Etten-Leur en verhuisbedrijf Bergen op Zoom, gelden de Erkende Verhuizers kenmerken. Zo zijn wij ervaren en goed opgeleide vakspecialisten. Wij doen ons uiterste best om schadevrij te verhuizen en dit krijgt dan ook onze volledige aandacht, zowel in ons dagelijks werk als in de verhuisvakopleiding. 88% van de Erkende Verhuizers heeft een minder dan 3% schadepercentage bij inboedelverhuizingen wat is gemeten over een periode van 4 jaar.

Wat te doen bij schade?

Uiteraard kan er wel eens iets misgaan, maar wat moet u dan doen? Allereerst is het melden erg belangrijk, het liefst schriftelijk. Het Garantiecertificaat Erkende Verhuizers, dat u heeft ontvangen bij het sluiten van de verhuisovereenkomst van Van Gastel Verhuizingen is het verzekeringsbewijs. Aan de hand van de schade wordt door een schade-expert besloten of de schadeafwikkeling direct plaats kan vinden. Vervolgens ligt het bij de verzekering. Wanneer de verzekering het uitkeert, dan vindt de uitkering plaats bij ons! Wij keren dit in een redelijk termijn uit aan u. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten en bent u gegarandeerd van een uitstekende service.

Wij zullen altijd zorgen voor een passende oplossing, maar natuurlijk zullen we te allertijde ons inzetten om schade te voorkomen!

https://www.vangastelverhuizingen.nl/