Blogger
Image default
Electronica en Computers

Radiografische besturingen van Hetronic

Radiografische besturingen van Hetronic

Wie is Hetronic?

Hetronic is een toonaangevende ontwikkelaar van radiografische besturingen en is de wereldwijde marktleider. Het bedrijf is onderdeel van Methode Electronics en heeft met vestigingen in 45 landen een wereldwijde dekking. De missie van Hetronic is het ontwerpen en produceren van betrouwbare radiografische besturingssystemen zoals industriële afstandsbedieningen. Het uitgangspunt van Hetronic is om alle machine en bedrijfsprocessen veiliger, efficiënter en economischer te laten verlopen.

De radiografische ontvangers van Hetronic

De radiografische ontvangers van Hetronic zijn gemaakt voor het aansturen van machines en bedrijfsprocessen. Hierbij zijn zowel het bedrijfsproces als de operator verzekerd van maximale veiligheid. Alle radiografische ontvangers zijn enorm veelzijdig en volledig programmeerbaar. Hierdoor is een radiografische ontvanger in combinatie met een zender in staat om exact te doen wat nodig is voor een efficiënte en veilige besturing van industriële processen.

De radiografische zenders van Hetronic

Voor iederen denkbare toepassing heeft Hetronic radiografische besturing, met daarvoor de perfecte radiografische zender op het gebied van bedieningsgemak, veiligheid en ergonomie. Naast standaard zenders, kan Hetronic ook op maat gemaakte oplossingen leveren die naadloos aansluiten op de wensen en eisen van iedere specifieke radiografische besturingssysteem. In overleg met de experts van Hetronic kan voor iedere toepassing de juiste configuratie van de benodigde handzender bepaald worden.

De NOVA-S serie van Hetronic

Deze compacte radiografische zender is erg licht en toch extreem robuust. De zender heeft een bereik van 100 meter en kan op een groot aantal frequenties opereren tussen 419 en 1.216Ghz. Verder beschikt de NOVA S serie over de IP65 beschermingsgraad en een riem clip bevestiging of optionele heup gordel. Met behulp van de NOVA S serie zijn diverse op maat gemaakte oplossingen beschikbaar met bijvoorbeeld drukknoppen, draaiknoppen, tuimelschakelaars of LEDs.

De NOVA-M serie van Hetronic

Ook de NOVA M serie zijn zeer compacte en toch krachtige zenders. Ze beschikken over een verwijderbare sleutel van de hoofdschakelaar en worden geleverd met een heup of nekgordel. Ook deze zenders hebben een bereik van 100 meter en opereren op alle gangbare frequenties, zoals 419, 429, 434 (standaard), 447, 458, 480, 869 MHz of 1.216GHz. De zender heeft een optionele vrije kanaal zoekfunctie of kan automatisch van kanaal wisselen. De NOVA M beschikt verder over oplaadbare accu’s en is net als de NOVA S serie voorzien van IP65 bescherming.

https://www.hetronic.nl/