Blogger
Image default
Woning en Tuin

Elektricien Eindhoven helpt jou bij het aansluiten van perilex en andere werkzaamheden in de keuken

De keuken is de plek in het huis waar de meeste elektriciteit wordt verbruikt. In de keuken staat meestal wel al het apparatuur wat je nodig hebt zoals een oven, een magnetron, een apparaat om koffie te zetten, een waterkoker en een vaatwasser. Soms zitten er in de keuken zelfs wasmachines en wasdrogers. Als die verschillende apparaten tegelijkertijd worden gebruikt dan kan er snel overbelasting ontstaan. Overbelasting ontstaat al heel snel ontstaan als je bijvoorbeeld tegelijkertijd koffie en thee zet terwijl er ook al een gerecht in de magnetron zit. 

 

Inductie en elektrisch koken

Steeds meer mensen gaan koken met een inductie of een elektrische kookplaat. Voor deze apparaten is het nodig om een andere aansluiten te laten aanleggen. De aansluiting die je nodig hebt die is te vergelijken met krachtstroom. De aansluiting voor een elektrische kookplaat heet een perilex aansluiting. Een perilex aansluiting is er in een 16A en een 25A variant. Ze verschillen door de positie van de aardpin in de op de vijfpolige stekker. Een perilex aansluiting moet worden gemaakt door Elektricien Eindhoven. Dat is een grote klus die gedeeltelijk in de meterkast moet uitgevoerd worden en gedeeltelijk in de keuken. In de meterkast moeten 2 extra groepen worden toegevoegd in de groepenkast. Deze groepen gaan naar een apparaat dat in de meterkast wordt geplaatst, waarmee de stroomvoorziening voor een perilex aansluiting wordt gemaakt. Vanuit dit apparaat komen er vijf kabels die naar de keuken worden geleid. Ze komen uit op de plek van het perilex stopcontact. 

 

Elektricien Eindhoven

Elektricien Eindhoven is heel goed in het aansluiten van perilex. Het aansluiten van perilex wordt vaak gedaan. De elektriciens hebben veel ervaring en kennis van het vak. Ze weten precies hoe en wat er moet gebeuren. Twijfel daarom niet en schakel Elektricien Eindhoven in.