Blogger
Image default
Woning en Tuin

Waarom zou u investeren in onroerend goed?

Investeren in onroerend goed kan een geweldige manier zijn om uw vermogen te laten groeien. De vraag is… of het iets voor u is? Hier zijn enkele dingen die u moet overwegen voordat u instapt. Als uw financiële plan een van de volgende zaken omvat, dan is beleggen in onroerend goed wellicht iets voor u:

– U wilt een constante cashflow uit maandelijkse huurbetalingen;

– U wilt regelmatig inkomen uit huurwoningen;

– U wilt diversificatie van beleggingen door vastrentende effecten en aandelenbeleggingen op te nemen.

Wat zijn de voordelen van beleggen in onroerend goed

Vastgoed kan een uitstekende troef zijn. Het is een activaklasse die zowel inflatiebestendig is als een cashflow kan opleveren. Het kan een geweldige manier zijn om uw portefeuille te diversifiëren en heeft het potentieel voor aanzienlijke winsten op de lange termijn. Investeren in onroerend goed is een bewezen manier om uw zuurverdiende geld hard voor u te laten werken, terwijl u belangrijke diversificatievoordelen in uw portefeuille krijgt. Vastgoed biedt ook een stabiel inkomen, waardoor u in de loop van de tijd vermogen kunt opbouwen, zelfs als er kortetermijncorrecties in de markt zijn. Beleggen in onroerend goed bestaat al eeuwen omdat het aanzienlijke voordelen blijft bieden als het goed wordt gedaan!

Een vastgoed investeerder in Nederland

Een vastgoed investeerder is een persoon of bedrijf die onroerend goed koopt en beheert met de bedoeling winst te maken. Deze definitie wordt vaak gebruikt in de context van residentieel en commercieel vastgoed, maar kan ook worden toegepast op andere activa zoals aandelen en obligaties. Beleggers gebruiken doorgaans hefboomwerking – geld lenen van banken of andere kredietverstrekkers om onroerend goed te kopen.

Damborg is een vastgoedinvesteerder en zou graag uw huis willen kopen

Wilt u uw woning verkopen en bent u op zoek naar een vastgoedbelegger? Bij DamBorg verkopen & kopen ze ook (deels) verhuurde woningen zoals een huurappartement, bedrijfsruimte of zelfs een huurwoning. Heeft u zich wel eens afgevraagd hoeveel uw huis of eigendom waard is? Blijf dan even zitten want Damborg kijkt graag uw huurovereenkomst na en doet u een vrijblijvende offerte.