Blogger
Image default
Zakelijke dienstverlening

Schréder verlicht onze wereld

Wij van Schréder hebben met onze verlichtingsoplossingen bij Schreder al veel bereikt. De verlichting van de Champs-Élysées in Parijs en het Colosseum in Rome zijn slechts twee voorbeelden van onze verlichtingsoplossingen. Met 48 locaties over de hele wereld en in totaal meer dan 2600 personeelsleden is Schréder Group een zeer succesvolle multinational. Een van deze locaties is in Rhenen. Wij van Schréder zijn bekend om onze passie voor veiligheid en comfort bij onze verlichtingsoplossingen en onze duurzame werkwijze. Wij streven dan ook altijd naar het leveren van installatieklare producten die zo min mogelijk onderhoud nodig zullen hebben en de hoogst mogelijke energiebesparing. Onze vier kernwaardes zijn dan ook besparingen, comfort, veiligheid en duurzaamheid.

Schréder voor elke passende verlichtingsoplossing

Schréder streeft ernaar om bij elke individuele klant de passende verlichtingsoplossing te vinden voor de specifieke situatie en eisen en wensen. Dit geldt voor het proces van uitvoering, maar ook voor het ontwerpproces. Onze deskundigen zien elke klant dan ook als een individueel met een unieke situatie die een unieke oplossing vraagt. Hierbij moeten wij rekening houden bij de verlichting maar ook bij de andere functies en de besturing. Ook de identiteit van de klant en de sfeer die met de verlichting gecreëerd moet worden zijn hierbij erg belangrijk.

Overige diensten

Schréder is actief in een breed scala aan activiteitssectoren, niet verrassend aangezien overal uiteraard licht nodig is, zowel bij gemeenschappen als bij landschappen. Onze sectoren zijn industry, illumination, ambiance, tunnel, sport, campus, transit and road+urban. Voor al deze sectoren geldt dat wij streven naar duurzaamheid. Hierom zijn wij bij al deze sectoren lokaal bij de klant aanwezig om daar lokaal de economie te stimuleren. Hierdoor kan ook ons groene handelen beter gecontroleerd worden en uitgevoerd worden. Wij maken gebruik van gerecyclede materialen, houden ons uiteraard aan de toepasselijke milieuwetten, stimuleren al ons personeel om groen te werken en proberen onze CO2 uitstoot minimaal te houden. Een concreet voorbeeld is onze eigen ontwikkelde Schréder LED generatie, gamma LED-armaturen voor al onze verlichtingsoplossingen. Daarnaast werken wij graag samen met de natuur door ‘LED controlled by nature’ waarbij daglicht in de verlichtingsoplossing verwerkt wordt. Meer weten? Op onze site leest u nog veel meer.