Blogger
Image default
Aanbiedingen

Jaren 30 woning? Kies voor glas in lood folie

Veel jaren 30 woningen hebben het nog. Die mooie glas in lood ramen. Vaak zitten ze als kleine raampjes boven de ramen van de woonkamer. En soms zie je het glas in lood ook nog terugkomen als er een raampje in de voordeur zit. Helaas zijn in sommige woningen deze mooie details er in de loop der jaren uitgehaald en vervangen. Heb je een jaren 30 woning gekocht en wil je deze weer terug in de oude stijl brengen, dan zal dat ongetwijfeld best een behoorlijke uitgave zijn. Om de kosten te besparen kun je overwegen om in plaats van echte glas in loodramen, bijvoorbeeld raamfolie met glas in lood effect te kopen. Van afstand lijkt dit namelijk nét echt, alleen is het vele malen goedkoper!

 

Welke glas in lood raamfolies zijn er?

Om een weloverwogen keuze te maken moet je natuurlijk wel weten welke glas in lood raamfolies er te koop zijn en hoe ze eruitzien. Wij geven je een opsomming van de 5 meest verkochte glas in lood folie.

  • Raamfolie glas in lood blauw 

  • Raamfolie glas in lood kleuren

  • Raamfolie glas in lood Mondriaan

  • Raamfolie glas in lood paarse bloem

  • Statisch raamfolie glas in lood smaragd groen

We zullen in het kort even omschrijven hoe deze folies eruitzien. Maar je kunt ze ook direct bekijken door www.plakfoliewebshop.nl te bezoeken. 

We beginnen bij de eerst het glas in lood blauw. Deze bestaat uit een print met blauwe en witte vlakken. De vlakken worden met een dikke zwarte balk omlijnd. Deze is geheel anti-inkijk.

De volgende, de glas in lood kleuren is er eentje met ruitjes. Een leuke traditionele uitstraling waarbij elk ruitje een ander kleurtje heeft. De kleuren bestaan uit blauw, groen, geel, oranje en rood.

De Mondriaan, is een ontwerp dat geheel in het teken is van het ontwerp van Piet Mondriaan. Mooi en abstract en erg mooi voor op het raam.

De folie met de paarse bloem wijkt enigszins af van alle andere ontwerpen die allemaal vrij abstract eruitzien. Het ontwerp met de paarse bloem heeft juist een heel speelse look.

Tot slot het statische raamfolie met smaragd groene vlakken, gecombineerd met transparant-witte vlakken. Erg mooi en geliefde kleur.

 

Bestel een proefstaaltje om de juiste keuze te maken

Het blijft natuurlijk erg lastig om aan de hand van een foto en beschrijving een juiste keuze te moeten maken. Daarom kun je ook proefstaaltjes van de glas-in-lood-folie bestellen. Zo kun je eigenlijk ook een hele eenvoudige manier al een goede indruk krijgen en kun je vervolgens besluiten of je raamfolie gaat kopen of tóch nog even blijft doorsparen voor het ‘echte glas in lood’.

 

https://www.plakfoliewebshop.nl