Blogger
Image default
Dienstverlening

Easymeeting kent jouw ideale plek voor zakelijke meetings

Zakelijke bijeenkomsten zijn er in allerlei vormen. Van teambuilding evenementen tot congressen en van stafmeetings tot vergaderingen met je eigen afdeling. Je kunt deze bijeenkomsten op je eigen kantoor of werkplek organiseren, maar ook kun je kiezen voor Easymeeting. Dit bedrijf beschikt over een zeer uitgebreid en landelijk netwerk van de mooiste en meest inspirerende groepslocaties. Deze locaties zijn ideaal voor al je meetings. Vanzelfsprekend zijn er allerlei plekken beschikbaar in heel Nederland. Of je nu op zoek bent naar een kleine vergaderruimte voor een man of 10 of juist uitkijkt naar een geschikte plek om met een paar honderd medewerkers samen te komen. Met Easymeetings is vrijwel alles mogelijk.

Locaties door heel Nederland

De locaties uit het aanbod van Easymeeting voldoen uiteraard aan alle eisen van deze tijd. Zo zijn ze voorzien van razendsnel internet, comfortabele meubels en alle faciliteiten die je maar nodig hebt tijdens je zakelijke borrel, stafvergadering of ledenbijeenkomst. Verder kun je via de website heel eenvoudig vinden wat je zoekt. Ga bijvoorbeeld voor een verfrissende vergaderplek aan zee of een rustgevende werkplek in de Veluwse bossen. Natuurlijk zijn er ook tal van locaties beschikbaar in alle grote steden van ons land. Verder kun je onder meer filteren op een uitstekende bereikbaarheid per auto en eenvoudig te bereiken plekken met het openbaar vervoer. Op deze manier zorg je ervoor dat alle deelnemers zonder hindernissen de afgesproken plek kunnen bereiken. Zie je je perfecte vergaderplek er al bij staan? Leg hem dan meteen vast voor de gewenste datum. Zo voorkom je teleurstellingen bij jou en je collega’s.

Veilig vergaderen met je complete team

Zeker in de laatste tijd is er extra veel aandacht voor veiligheid en gezondheid. Overal waar mensen samenkomen, bestaat er gevaar op besmetting met het coronavirus. Door te kiezen voor een ruime externe vergaderlocatie kun je een dergelijk risico zo veel mogelijk indammen. Je doet er goed aan om bij het reserveren van een ruimte rekening te houden met het aantal deelnemers. Zorg er vervolgens voor dat er voor iedereen extra bewegingsruimte is. Op deze manier hoeft niemand te dicht bij elkaar te zitten of te staan. Overigens is er bij alle ruimtes die je kunt boeken via Easymeeting veel aandacht voor persoonlijke hygiëne. Afhankelijk van de faciliteiten ter plaatse kun je je handen uitgebreid wassen bij een wasbak of desinfecteren met de ruim beschikbare hygiënemiddelen. Vanzelfsprekend worden alle locaties en ruimtes regelmatig en met veel zorg schoongemaakt.