Blogger
Image default
Aanbiedingen

Kies je voor een comfortabel of een hip kantoor?

Er komen bij het inrichten van het kantoor een heleboel dingen kijken, misschien wel meer dan je vooraf zou denken. Het kantoor moet een plek zijn waar iedereen zich fijn voelt en waar het plezierig is om te werken. Aan de andere kant moet er ook een omgeving gecreëerd worden waarin de werknemers productief en effectief kunnen werken. De inrichting van het kantoor kan daarom nogal een uitdaging zijn. Heb jij hier tips bij nodig? Lees dan snel verder!

De medewerker is het belangrijkst

Bij het inrichten van een kantoor is de medewerker de belangrijkste factor. Vaak wordt er heel veel aandacht besteed aan mooi vergaderruimtes en ontvangstruimten, terwijl de individuele plekken een beetje een vergeten kindje worden. Toch is het belangrijk ook naar de individuele plek te kijken, want dit heeft een aantal grote voordelen. Zo stimuleert een goede werkplek de creativiteit van het personeel en vastigheid wordt als er fijn ervaren. Wanneer de vaste werkplek van een individu goed is ingericht, is er een goede basis gelegd. Je kan deze werkplekken extra comfortabel maken door het plaatsen van planten, zo is er extra zuurstof in de lucht. Dit zorgt voor verbeterde concentratie bij de werknemers, verschillende gekleurde muren hebben een soortgelijk effect.

De juiste balans

Vaak wordt er bij het inrichten van een kantoor of project de meeste tijd besteed aan het uiterlijk van de inrichting. Ziet het er allemaal wel mooi en fancy uit? Dit is op zich geen gekke gedachte, al moet het niet ten koste gaan van de functionaliteit van het kantoor. Kies daarom voor meubels en inrichtingen die voor de werknemer goed werken, in plaats van items die er alleen modieus uit zien. Zo zorg je ervoor dat er een juiste balans tussen vorm en functie ontstaat. Weet je zelf niet hoe je jouw eigen kantoor moet inrichten? Laat dit dan doen door een professionele partij zoals Kato, zij helpen je graag met meedenken en uitvoeren van een perfecte inrichting.

 

https://katoprojecten.nl/