Blogger
Image default
Eten en drinken

De laatste trends in keukenapparatuur

Energiebesparen in de keuken

Door het aanschaffen van recente keukenapparatuur en toestellen is het mogelijk om veel geld te besparen. Sommige apparaten zijn zo energiezuinig dat ze over de volledige levensduur bijna niets hebben gekost in het kader van energieverbruik.

Kokend water

Heb je kokend water nodig, dan kun je een waterkoker gebruiken. Deze gebruikt veel stroom en je maakt altijd te veel water heet. Dit is te voorkomen door een Quooker te plaatsen waardoor de je slechts de gewenste hoeveelheid kokend water tapt. En dat is niet het enige met een Quooker Cube kun je ook gekoeld bruisend water tappen.

De vraag is waar koop je een Quooker tegen de beste prijs. Dat doe je door een Quooker prijs te vragen aan de Quooker Specialisten. Zij leveren de Quooker inclusief alle benodigdheden, zodat jij je Quooker zelf kunt installeren.

Levensmiddelen langer vers houden

Als je de nieuwste trends volgt op het gebied van koelkasten, dan kom je uit bij Liebherr. Zij hebben voor elk huishouden een nieuwe model side by side koelkast ontwikkeld. Alle koelkasten zijn voorzien van de meest energiezuinige compressoren waardoor het stroomverbruik gigantisch is afgenomen. De apparatuur wordt ook vaak een energiezuinige Amerikaanse koelkast genoemd terwijl de appartatuur is geproduceerd in Duitsland, dus er is weinig Amerikaans aan, tenzij je het over het volume hebt. Het krachtige aan deze koelkasten is dat ze er voor zorgen dat levensmiddelen drie keer langer vers blijven, dus je gaat minder weggooien. Zou je dit in geld uitdrukken wat er jaarlijks onnodig wordt weggegooid, dan zou je schrikken van het bedrag.

Wijn klimatiseren

Over het optimaal bewaren van wijn doen de meest wilde verhalen de ronde. Mensen spreken vaak over een wijnkoelkast, maar dat is eigenlijk een kast die je wijn verziekt. Wat je nodig hebt om je wijnen optimaal te bewaren en te laten rijpen is een Liebherr wijnklimaatkast die je koopt bij Cavepromotor.

 

https://www.elektroserviceverhagen.com