Blogger
Image default
Aanbiedingen

Spelen in het voorjaar

Nu is het misschien wat koud om dagen lang buiten te spelen maar zodra het voorjaar weer voor de deur staat heb je daar mee tijd voor. Het is dan leuk om voor de kinderen nieuw speelgoed voor buiten te hebben.

Wat dacht je van een trampoline in de tuin? Als je een kleinere tuin hebt zul je wat minder ruimte hebben voor een trampoline. In dat geval kun je kiezen voor een Rechthoekige trampoline zodat je die makkelijk in de hoek van de tuin kunt plaatsen. Je kunt ook voor ingraaf trampolines kiezen. Je moet dan wel een kuil graven zodat je de trampoline er op kunt plaatsen. Dit kost wat meer tijd maar het ziet er wel mooier uit. Het voordeel van een trampoline boven de grond is dat je hem overal neer kunt zetten of verplaatsen. Verder kun je hem ook makkelijk opbergen in de winter als je hem toch niet gebruikt.

Heb je een ruime tuin? Dan zijn goaltjes ook leuk zodat je in de tuin kunt voetballen. Er zijn goaltjes die je eenvoudig kunt verplaatsen. Je kunt er ook eentje gebruiken. Daarnaast kun je ze ook meenemen naar een grasveld in de buurt zodat je daar kunt voetballen. Wil je een hele goedkope manier van buiten spelen? Wat dacht je van flesjes voetbal. Misschien ken je het wel van vroeger maar het is nog steeds leuk om te doen. Pak wat lege flessen en vul die met water. Iedereen bewaakt zijn of haar eigen fles en dan begin je met voetballen. Is je fles leeg? Dan val je af tot er nog een iemand over blijft met een fles water. Daarna kun je weer opnieuw beginnen. In de zomer is het ook leuk om een opblaasbaar zwembadje te hebben. Die kun je in de tuin zetten om in de warme zomer af te kunnen koelen. Als de zomer weer niet zo warm is kun je er ook voor kiezen om een skelter te nemen. Lekker sportief door eht park racen met de skelter is geweldig.

https://www.trampolines.nl/