Blogger
Image default
Aanbiedingen

Waarom een explanimation laten maken jouw bedrijf kan helpen

Waarom een explanimation laten maken jouw bedrijf kan helpen

Als je een product of dienst aanbiedt, wil je natuurlijk dat potentiële klanten begrijpen wat je precies te bieden hebt. Een explanimation kan hierbij helpen: dit is een korte animatievideo waarin je op een heldere en visuele manier uitlegt wat je product of dienst inhoudt. Een explanimation laten maken is dan ook een slimme zet als je je conversie wilt verhogen.

De voordelen van een explanimation laten maken

Iets is makkelijk te begrijpen als het visueel wordt uitgelegd dan wanneer het alleen in tekst wordt beschreven. Een explanimation richt zich op de kern van jouw verhaal, dat je kort en bondig zult moeten vertellen. Hierdoor kan het een krachtig middel zijn om de conversie van jouw website of andere kanalen te verhogen. Het is namelijk een laagdrempelige manier om jouw product of dienst aan de kijker te presenteren en te overtuigen. Uit onderzoek blijkt dat websites met een video tot wel 80% meer conversie kunnen behalen dan websites zonder video. En het is ook nog eens eenvoudig te delen via verschillende kanalen. Zo kun je een groter bereik creëren en meer potentiële klanten bereiken. Dit is slechts een kleine greep uit de vele voordelen van een explanimation laten maken.

Zorg voor een goede explanimation

Om alles uit een explanimation te maken doe je er goed aan een professioneel bedrijf in te schakelen, zoals videomarketingbureau ZoomWorks in Overijssel. Zij kunnen je helpen bij het maken van een effectieve explanimation die jouw boodschap op de juiste manier overbrengt.  Tijdens het gehele proces heb je één aanspreekpunt, waardoor de communicatie rechtstreeks en efficiënt verloopt. Bovendien zorgt ZoomWorks ervoor dat de video naadloos aansluit bij je huisstijl en merkidentiteit. Doordat ze al vele explanimations hebben mogen maken weten ze wat werkt en, misschien nog belangrijker, wat niét werkt. Iedere explanimation zien ze weer als maatwerk, om zo tot het beste resultaat voor jóuw bedrijf en jóuw doelgroep te komen.

https://zoomworks.nl/explanimation-laten-maken/