Blogger
Image default
Aanbiedingen

Wist jij dit al over oreo’s?

Oreo is wereldwijd een bekend koekje dat is ontstaan in Amerika. Oreo bestaat uit twee koekdelen met een witte crème in het midden. Deze Oreo koekjes bestaan uit een perfecte misc van intense cacaosmaak van de koek en de lekkere vanille-zoete crème die er tussen zit. In dit blogartikel vertellen wij meer over de geschiedenis van de Oreo, hoe je een oreo het beste kunt eten, de verschillende smaken en waar je Oreo’s het beste kunt bestellen.

 

Meer over de oreo

In 1912 was de oreo voor het eerst geproduceerd door Nabisco. Nabisco had een fabriek in New York, aan de 9th Avenue tussen 15th en 16th Street. De blok waar deze fabriek aan staat, staat bekend als de Oreo Straat. In 1912 op 14 mei werd de naam Oreo geregistreerd als handelsmerk. Het oreo-koekje werd op de markt gebracht als imitatie van de Hydrox-Koekjes. Het originele ontwerp had Oreo in het midden van het koekje staan met een krans om zijn rand heen. 

 

Hoe eet je een Oreo

Een Oreo koekje kan je op verschillende manieren eten en iedereen heeft zijn eigen manier. Het bekende ritueel van een Oreo koekje eten is het opendraaien van het koekje, het oplikken van de crème en dan het koekje dippen in een glas melk. In Amerika is dit ritueel bedacht door Oreo fans en in de loop van tijd is dit overgevlogen naar de rest van de wereld. Er is geen goede of foute manier om een Oreo koekje te eten. Doe het zoals jij dat graag wilt en geniet er vooral van!

 

Verschillende smaken

De Oreo bestaat uit verschillende smaken. Oreo’s bestaan al een hele tijd en hebben in deze tijd als veel verschillende smaken op de markt gebracht. Naast de koekjes van Oreo, zijn er ook Oreo Brownies op de markt gebracht. Smaken als Oreo Lemon cookies en Oreo Mint Cream zijn zeker het proberen waard. De meest bekende variant van de oreo is de Oreo Original. Deze variant bestaan uit 21% uit crème en 79% uit koek. De crème valt bij veel mensen goed en de smaakt, daarom heeft Oreo de Oreo Double op de markt gebracht. Deze variant bevat dubbel zoveel crème als de reguliere variant. 

 

Oreo bestellen

In het assortiment van Candyonline vind jij de lekkerste smaken die jij eenvoudig kan bestellen online. Naast Oreo biedt Candyonline ook andere snoepmerken aan, zoals Haribo en Napoleon. Met een aanbod uit meer dan 4000 verschillende soorten snoep zit er ongetwijfeld iets voor jou tussen bij Candyonline snoep | online snoepwinkel.

https://www.candyonline.nl/