Blogger
Image default
Tuin en buitenleven

Een fleurige wand met de kunststof Wandmat Rome junglestyle

Fleurige groene wand met de Kunststof Rome Wandmat

Een fleurige wand is te maken met de Kunsthaag Wandmat Rome in junglestyle. Deze mat is voorzien van diverse jungle planten en heeft een volle dekking. Hierdoor is de achtergrond niet te zien en ben je verzekerd van een mooie groene wand. Als je altijd al een jungle sfeer had willen hebben dan moet je zeker even verder lezen.

Deze wandmat heeft een afmeting van 1×1 meter, dus heb je met een paar matten al een prachtig resultaat. Hiermee heb je in een handomdraai een junglestyle als wanddecoratie. Het is weer eens wat anders dan een schilderij. Dus als je niet weet wat je als wanddecoratie moet aanschaffen, denk dan eens een Kunsthaag.

Een ander voordeel is dat ze naar elk gewenst formaat te maken zijn. Zowel groter als kleiner, het oppervlak wat nodig is kan prima gemaakt worden.

Veel in het buitenland te zien

Omdat het trending is, zet dit zich nog wel even voort de komende tijd. Heb jij ze wel eens in het buitenland gezien, groene muren? In Spanje, Portugal en Italie bijvoorbeeld is dit al vaak te zien. In de horeca wordt een groene kunstwand vaak toegepast. Ook buiten aan de gevel, daar zie je vaak complete muren bedekt met kunstgroen.

Leuk op kantoor

De wandmat Rome is hier prima geschikt voor. Veel particulieren en bedrijven ontdekken deze mat en wordt toegepast in de showroom, winkel, yoga praktijken en op kantoor. Een mooi alternatief voor je thuiskantoor. Bovendien neemt het nare bijgeluiden weg.

Kortom…

  • Zorgt voor betere akoestiek
  • Geen galm meer
  • ideaal voor kantoor en je thuis kantoor

Met de Wandmat Rome heb je in een handomdraai de hele omgeving fleuig en fris gemaakt. Daarnaast is dit een echte eyecacther en zal zeer zeker voor postieve reacties zorgen. Een goede kwaliteit voor je interieur en buitengebruik. In de tuin, bij de veranda, gezelligheid op het terras. Van deze mat heb je beslist lang plezier.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je hier wel meer van weten. Bezoek dan de webshop van Kunsthaag.eu.

 

 

https://kunsthaag.eu/winkel/kunsthaag-wandmat-jungle-rome-1×1-mtr/